Follow us

3 μαύρα τσαντάκια από την H&M που μπορείς να κρατάς σε κάθε σου εμφάνιση

Τα τσαντάκια από την H&M που είναι ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας και ταιριάζουν με κάθε σύνολο

3 μαύρα τσαντάκια από την H&M που μπορείς να κρατάς σε κάθε σου εμφάνιση Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε την σημασία των staples στην γκαρνταρόμπα μας. Η αξία τους είναι αδιαμφισβήτητη καθώς είναι εκείνα στα οποία στρεφόμαστε όταν θέλουμε να είμαστε σίγουρες για το στιλιστικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε όπως και όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό σύνολο. Στην κατηγορία των staples δεν περιλαμβάνονται μόνο τα ρούχα τα οποία απαρτίζουν τη συλλογή μας αλλά και τα αξεσουάρ με τα οποία ολοκληρώνουμε τα looks μας. Τα παπούτσια όπως και οι τσάντες πολλές φορές είναι τα κομμάτια τα οποία καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα του συνόλου μας περισσότερο και από τα ίδια τα ρούχα.

Για τις τσάντες τις οποίες επιθυμούμε να έχουμε στη συλλογή μας ισχύουν όσα είπαμε παραπάνω οπότε γι' αυτό και αποκτούν ακόμη περισσότερη αξία πέρα από την αδυναμία που έχουμε πολλές από εμάς σε διάφορα και διαφορετικά είδη τσάντας. Μία ωραία και κομψή τσάντα πάντα θα "τραβήξει” το βλέμμα μίας γυναίκας αφού κατανοεί σε τι βαθμό μπορεί να αλλάξει το στιλ και το outfit της. Οι τσάντες οι οποίες είναι κλασικές και η γραμμή, το χρώμα αλλά και το υλικό τους κατέχουν το διαχρονικό στοιχείο που αποζητάμε είναι αυτές τις οποίες μπορούμε ευκολότερα να χαρακτηρίσουμε επένδυση στην γκαρνταρόμπα μας.

Ένα μαύρο τσαντάκι θεωρείται αδιαμφισβήτητα επένδυση όπως και διαχρονικό καθώς μπορούμε να το κρατήσουμε τόσο πρωί όσο και βράδυ όπως και με minimal αλλά και statement outfits. Εάν αναζητάς το μαύρο τσαντάκι που ταιριάζει στο στιλ σου για να ολοκληρώνεις τις εμφανίσεις σου τότε σίγουρα ένα από τα τρία μαύρα τσαντάκια που διαλέξαμε από την collection της H&M θα ταιριάξει απόλυτα στο γούστο και το στιλ σου.

Τα τσαντάκια από την H&M

Χιαστί τσάντα, H&M

Καπιτονέ τσάντα ώμου, H&M

Μικρή τσάντα ώμου, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ