Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Το chic look της με το πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Το κομψό και timeless σύνολο της που μπορούμε εύκολα να υιοθετήσουμε

Μπέττυ Μαγγίρα Instagram

Όσο η θερμοκρασία υποχωρεί και βαδίζουμε προς τη χειμερινή σεζόν, η σημαντικότητα ενός πανωφοριού στα σύνολα μας είναι όλο και μεγαλύτερη. Είναι εύκολο να αντιληφθούμε πως το πανωφόρι που επιλέγουμε παίζει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε να έχει το outfit μας καθώς είναι εκείνο το οποίο θα δώσει την πινελιά που θα αναβαθμίσει ή θα υποβιβάσει το look μας ανάλογα με το εάν ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο μας ή όχι.

Κάποια πανωφόρια είναι δύσκολο να μην ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο μας ή να το υποβαθμίσουν και αυτό οφείλεται στον φινετσάτο χαρακτήρα τους και στην κομψή τους γραμμή, όπως τα κλασικά blazer ή οι καμπαρντίνες. Οι καμπαρντίνες συγκεκριμένα είναι το απόλυτο go to πανωφόρι του φθινοπώρου, τόσο λόγω των φθινοπωρινών αποχρώσεων στις οποίες διατίθενται, όπως μπεζ και καμηλό, οι οποίες ταιριάζουν με όλα τα χρώματα που μπορεί να εμπεριέχονται στην γκαρνταρόμπα μας, όσο και λόγω του ότι είναι "ελαφρύ” πανωφόρι το οποίο θα μας κρατήσει στην επιθυμητή θερμοκρασία σώματος. Κάτι ακόμη που καθιστά τις καμπαρντίνες ένα must have πανωφόρι είναι η δυνατότητα τους να είναι κατάλληλες για κάθε πιθανή περίσταση. Μπορείς να τη φορέσεις το πρωί στο γραφείο, στην απογευματινή σου βόλτα όπως και στην βραδινή σου έξοδο με την ίδια στιλιστική ευκολία και επιτυχία.

Ένα πολύ κομψό και timeless day to night look με μία καμπαρντίνα δημιούργησε η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη βραδινή έξοδο της. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε να φορέσει μία wide leg παντελόνα σε ανοιχτόχρωμη μπεζ απόχρωση την οποία συνδύασε με λευκό top. Το look της ολοκλήρωσε με μπεζ καμπαρντίνα και λευκά sneakers.

Δες την εμφάνισή της

Μπέττυ Μαγγίρα | Το chic look της με το πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Οι κλασικές καμπαρντίνες του φθινοπώρου

Καμπαρντίνα water repellent, Zara

Βαμβακερή σερζέ καμπαρντίνα, Η&Μ

Καπαρντίνα κλασική ζώνη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ