Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το παντελόνι που είναι ιδανικό εάν έχεις βαρεθεί τα τζιν

Το παντελόνι που θα σου προσφέρει την άνεση και στην στιλιστική ασφάλεια ενός τζιν παντελονιού

Ευγενία Σαμαρά Instagram

Μπορεί τα denim παντελόνια να είναι η πρώτη go to επιλογή μας, ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες, και οι λόγοι γι' αυτό είναι πολλοί. Η άνεση που μας προσφέρει ένα denim παντελόνι όπως και η δυνατότητα να συνδυάζεται με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με επιτυχία και στιλ το καθιστά ιδιαίτερα μοναδικό στην καθημερινότητα μας όπως και στη συλλογή μας. Υπάρχουν όμως ημέρες όπου το τζιν παντελόνι μας, ειδικά εάν το προτιμάμε συχνά, να μας έχει "κουράσει” και να επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό look στο οποίο δεν θα υπάρχει το denim στοιχείο όμως πάλι θα μας προσφέρει την άνεση και το casual chic look που αναζητάμε.

Οι wide leg παντελόνες είναι τα ιδανικά παντελόνια τα οποία έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά προσφέροντας ορισμένες φορές ακόμη περισσότερους στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας όπως και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Οι άνετες loose παντελόνες προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία στα fashion brands έχοντας διαφορές τόσο στο μήκος όσο και στη γραμμή και το χρώμα δίνοντας μας έτσι ακόμη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για styling combos.

Το styling combo που συνήθως βλέπουμε να συνδυάζεται με ένα τζιν παντελόνι αντικατέστησε με μία παντελόνα η Ευγενία Σαμαρά. Το σύνολο της είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις όπως και για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις με την wide leg παντελόνα της να πρωταγωνιστεί στο outfit. Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε μία wide leg παντελόνα σε μαύρο χρώμα την οποία συνδύασε με ένα λευκό T-shirt με στάμπα. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers.

Δες την εμφάνισή της

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το παντελόνι που είναι ιδανικό εάν έχεις βαρεθεί τα τζιν

Wide leg παντελόνες για να υιοθετήσεις το look

Σατέν παντελόνι από σύμμεικτο μετάξι, H&M

Ζιπ κιλότ high-waist, Mango

Φαρδύ παντελόνι με ζώνη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ