Follow us

10 παλτό από τη Mango που θα φοράς τον χειμώνα στο repeat

Τα παλτό από τη Mango που θα αναβαθμίσουν τα χειμερινά σου looks

10 παλτό από τη Mango που θα φοράς τον χειμώνα στο repeat Splash News / Ideal Images

Μπορεί ακόμη ο καιρός να μην μας επιτρέπει να φορέσουμε κάποια από τα fashion items που έχουμε νοσταλγήσει από τη χειμερινή περίοδο, όσο όμως βαδίζουμε προς τον χειμώνα όλο και περισσότερο αρχίζουμε και αναλογιζόμαστε ποια είναι τα items που θα χρειαστούμε όπως και αυτά στα οποία χρειάζεται να επενδύσουμε. Τα παλτό είναι από τα αγαπημένα staples της γκαρνταρόμπας μας τα οποία κάθε χρόνο είναι από τα πρώτα που μας βάζουν σε σκέψεις για το εάν χρειάζεται η συλλογή μας ανανέωση, ώστε να επενδύσουμε σε καινούργια κομμάτια, όπως και εάν τα παλτό που έχουμε μας αντιπροσωπεύουν στιλιστικά.

Αναμφίβολα οι τάσεις της εκάστοτε σεζόν όπως και η ποικιλία παλτό που μπορούμε να βρούμε στην αγορά κάνει τα αγαπημένα πανωφόρια ακόμα πιο δελεαστικά σε κάθε γυναίκα. Αυτό συμβαίνει τόσο επειδή επιθυμούμε να δημιουργούμε συχνά διαφορετικά σύνολα, και το παλτό παίζει κυρίαρχο ρόλο στα χειμερινά outfits, όσο και για την άνεση και τη ζεστασιά που μας προσφέρουν τις κρύες ημέρες του χειμώνα και βασιζόμαστε σε αυτό.

Διαβάστε Επίσης

Ανάλογα με το στιλ σου, τη διάθεση όπως και την περίσταση, οι επιλογές σε διαφορετικές γραμμές, μήκη, υφάσματα όπως και αποχρώσεις, ποικίλλουν. Με τη "βοήθεια" της ευρείας γκάμας που προσφέρεται στα fashion brands μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας διαφορετικά παλτό. Μάλλινα, δερμάτινα, με ζώνη ή κουμπιά, με πέτο ή χωρίς, οι επιλογές είναι πολλές και χωρίς αμφιβολία θα είναι παραπάνω από ένα αυτά που θα σε δελεάσουν για να γίνουν μέρος της γκαρνταρόμπας σου.

Στην παρακάτω συλλογή θα βρεις δέκα παλτό που επιλέξαμε από τη Mango τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις επίκαιρες και stylish χειμερινές εμφανίσεις όποιο και εάν είναι το στιλ σου.

Τα παλτό από τη Mango

Γούνινο παλτό με πέτα, Mango

Παλτό παρθένο μαλλί ψηλός γιακάς, Mango

Παλτό από δέρμα, Mango

Παλτό handmade ζώνη, Mango

Παλτό μάλλινο μεγάλα πέτα, Mango

Παλτό μάλλινο διπλή σειρά κουμπιών, Mango

Παλτό μαλλί αφαιρούμενος γιακάς γούνα, Mango

Παλτό μάλλινο αυστηρή γραμμή, Mango

Παλτό διπλής όψης δερμάτινη όψη, Mango

Παλτό μακρύ μάλλινο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ