Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Συνδύασε τη mini φούστα της με το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για αυτή την εποχή

Το styling combo που επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια για να συνδυάσει τη mini φούστα της

Ζέτα Μακρυπούλια | Συνδύασε τη mini φούστα της με το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για αυτή την εποχή Instagram@roukzouk.official

Το φθινόπωρο όπως και τον χειμώνα, τα μήκη που προτιμούμε συχνότερα στις φούστες και τα φορέματα μας είναι το midi και το maxi ενώ αυτά τα μήκη είναι και περισσότερο εύκολο να τα συνδυάσουμε με οποιοδήποτε ζευγάρι παπούτσια της συλλογής μας επιθυμούμε. Το mini μήκος μπορούμε επίσης να το συνδυάσουμε εύκολα με αρκετά ζευγάρια παπούτσια ενώ αναμφίβολα κάποια ζευγάρια ταιριάζουν περισσότερο από ότι άλλα χαρίζοντας μας extra στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας.

Με μία φούστα ή ένα φόρεμα σε mini μήκος δεν είναι απαγορευτικό το να τη συνδυάσουμε με μποτάκια, sneakers, ballet flats ή loafers, όλα αυτά τα ζευγάρια παπούτσια ταιριάζουν με όλα τα μήκη, στιλιστικά όμως το αποτέλεσμα είναι περισσότερο αρμονικό όταν συνδυάζονται με midi ή maxi μήκος. Μία mini φούστα είναι πολύ κολακευτικό να τη συνδυάσουμε με ένα ζευγάρι μπότες και ειδικά εάν είναι στο ύψος του γονάτου ή over the knee boots. Το αποτέλεσμα είναι θηλυκό και stylish κολακεύοντας τη σιλουέτα μας και αναδεικνύοντας το σύνολο μας.

Το fashion inspo για ένα stylish look μας το χάρισε η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη εμφάνιση της στο Rouk Zouk. Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει μία mini φούστα μαύρου χρώματος διακοσμημένη με πέρλες την οποία συνδύασε με oversized κοντομάνικο shirt το οποίο είχε εξίσου λεπτομέρειες από πέρλες, σε λευκό χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες μπότες από λουστρίνι σε μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Stiletto boots, Envie Shoes

Ψηλή μπότα με τακούνι, Zara

Μπότα μέχρι το γόνατο Lauren LR, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ