Follow us

Τα πουκάμισα που θα αναβαθμίσουν τις everyday φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Τα key items για μια άνετη και κομψή καθημερινότητα

Τα πουκάμισα που θα αναβαθμίσουν τις everyday φθινοπωρινές εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή μάς είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε τα key items της γκαρνταρόμπας μας και αυτά τα οποία μας εξυπηρετούν περισσότερο στις everyday εμφανίσεις μας. Διαχρονικά, τα πουκάμισα της συλλογής μας είναι από τα go to staples στα οποία στρεφόμαστε τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και σε περισσότερο ιδιαίτερες περιστάσεις. Το πουκάμισο είναι ένα κλασικό κομμάτι το οποίο μας χαρίζει κομψότητα και αναβαθμίζει οποιοδήποτε σύνολο μας όποια εποχή και αν διανύουμε.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα πουκάμισα τόσο σημαντικά και ξεχωριστά στην γκαρνταρόμπα μας, πέρα από το διαχρονικό τους στοιχείο, είναι η δυνατότητα τους να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα items της συλλογής μας με ευκολία και στιλιστική επιτυχία. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με παντελόνια κάθε είδους, φούστες, βερμούδες, σορτς όπως και φορέματα εάν επιλέξουμε να τα φορέσουμε ως πανωφόρι αντί ως top.

Η μεγάλη ποικιλία επιλογών σε διαφορετικά είδη πουκαμίσου μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές για styling combos για κάθε περίσταση όπως και για διαφορετικές εμφανίσεις. Το ότι χρειαζόμαστε καθημερινά να αλλάζουμε το ντύσιμο μας τόσο για να δείχνουμε όσο και για να αισθανόμαστε διαφορετικά μας προτρέπει στο να επιλέγουμε fashion items τα οποία έχουν τα χαρακτηριστικά ενός πουκαμίσου ως προς την ευελιξία όπως και την ευκολία προσαρμογής του σε κάθε είδος στιλ όπως και περίστασης.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις τα πουκάμισα με τα οποία θα καταφέρεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά και τη διάθεση σου καθώς θα σε εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσεις κλασικά αλλά και απόλυτα ενημερωμένα looks όποιο και εάν είναι το στιλ και το γούστο σου.

Τα πουκάμισα

Πουκάμισο φλοράλ, Benetton

Εμπριμέ πουκάμισο με γιακά, Marks & Spencer

Πουκάμισο lurex κουμπιά, Mango

Σατινέ πουκάμισο με ανοίγματα, Massimo Dutti

Πουκάμισο από ποπλίνα σε φαρδιά γραμμή, Η&Μ

Πουκάμισο over fit, Sisley

Ριχτό πουκάμισο σατινέ, Zara

Πουκάμισο από ποπλίνα, Stradivarius

Κροπ ριγέ πουκάμισο με ασύμμετρη τσέπη, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ