Follow us

Αναρωτιέσαι τι να φορέσεις στο ραντεβού σου; Η Χριστίνα Μπόμπα προτείνει το sexy look που είναι εύκολο να υιοθετήσεις

Το κομψό και sexy look που επέλεξε για ένα date night

Χριστίνα Μπόμπα Instagram@chrismpo

Χωρίς αμφιβολία σε όλες τις περιστάσεις επιθυμούμε να έχουμε ένα προσεγμένο outfit, σε κάποια όμως από τα βραδινά events στα οποία θα δώσουμε το παρών, μπορεί ακόμα και πολλές ημέρες πριν, να ανατρέχουμε με το μυαλό μας σε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας προσπαθώντας να βρούμε το ιδανικό σύνολο. Αυτές οι περιστάσεις μπορεί να είναι ένα party, ένας γάμος στον οποίο είσαι καλεσμένη, ένα special event, ένα ραντεβού ή μία βραδινή έξοδος.

Το να γνωρίζουμε ποια είναι τα κομμάτια της συλλογής μας είναι πολύ βοηθητικό για να βρούμε το ιδανικό look για την εκάστοτε περίσταση, ποτέ όμως λίγη έμπνευση δεν έκανε κακό. Συγκεκριμένα, εάν αναζητάς look για να βγεις ρομαντικό ραντεβού, τότε σίγουρα το σύνολο σου πρέπει να έχει κάποιες προϋποθέσεις στα οποία έχεις βάλει αυστηρότερα κριτήρια, όπως το να νιώθεις όμορφη, θηλυκή όπως και άνετη μέσα στο ρούχο που φοράς χωρίς όμως το σύνολο σου να μοιάζει σαν αποτέλεσμα "υπερπροσπάθειας”.

Το μαύρο χρώμα είναι η go to επιλογή μας τις περισσότερες φορές για ένα ραντεβού επειδή μας κολακεύει, μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα όπως και γιατί αποπνέει ένα sexyness περισσότερο από άλλα χρώματα τα οποία μπορεί να είναι υποψήφια για την εμφάνιση μας και την περίσταση.

Η Χριστίνα Μπόμπα στο date night της με τον Σάκη Τανιμανίδη επέλεξε ένα look με κομμάτια που οι περισσότερες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα μαύρο mini φόρεμα το οποίο συνδύασε με oversize blazer επίσης σε μαύρο χρώμα και over the knee suede μπότες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με τσαντάκι σε terracota απόχρωση και μακριά σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνισή της

Άλλα looks που θα σε εμπνεύσουν για να υιοθετήσεις σε ένα ραντεβού αυτή την εποχή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ