Follow us

5 looks της Σοφίας Καρβέλα που αποδεικνύουν πόσο εύκολο είναι να υιοθετήσεις την hot τάση της σεζόν

Και δεν είναι η τάση του έντονου κόκκινου

5 looks της Σοφίας Καρβέλα που αποδεικνύουν πόσο εύκολο είναι να υιοθετήσεις την hot τάση της σεζόν Instagram

Όσο διανύουμε το φθινόπωρο αντιλαμβανόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία ποιες από τις προτεινόμενες τάσεις θα πρωταγωνιστήσουν, αλλά και ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν, όπως και ποιες είναι αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ μας. Οι επικρατέστερες τάσεις που γνωρίζαμε από το καλοκαίρι πως πρόκειται να φορεθούν πολύ είναι η τάση των denim, η οποία είναι στο προσκήνιο και λόγω της άνεσης και της ευελιξίας που προσφέρει, η τάση του έντονου κόκκινου, μία τάση που μας προτρέπει να εντάξουμε ένα pop of color στην εμφάνιση μας ή να δημιουργήσουμε μία statement εμφάνιση όπως και η quiet luxury τάση η οποία ήρθε να εμπλουτίσει την τάση που ήθελε τη minimal αισθητική των 90s να παίρνει τα ηνία της αισθητικής των εμφανίσεων μας.

Ανάμεσα σε αυτές τις τρεις επικρατούσες τάσεις, η quiet luxury αντιλαμβανόμαστε πως είναι αυτή με τη μεγαλύτερη επιρροή και δημοφιλία, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο trends on trend, δηλαδή τάσεις που βασίζονται και έχουν ως κοινό παρονομαστή την τάση της ήσυχης πολυτέλειας.

Πέρα από τις γραμμές στα κομμάτια τα οποία επιλέγουμε, όπως και τις λεπτομέρειες που παρατηρούμε, έτσι ώστε να υιοθετήσουμε το trend, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι αποχρώσεις οι οποίες απαρτίζουν τα σύνολα μας. Οι ουδέτερες και οι γήινες αποχρώσεις είναι αυτές οι οποίες κυρίως μπορούν να υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη τάση χωρίς φυσικά να αποκλείονται οι αποχρώσεις άλλων χρωμάτων όπως του κόκκινου, του πράσινου αλλά και του μπλε.

Διαβάστε Επίσης



Από τις γήινες αποχρώσεις, το χρώμα που έχουν ξεχωρίσει οι ενημερωμένες fashionistas είναι αναμφίβολα το καφέ, το οποίο όσο πλησιάζουμε προς τον χειμώνα ξεχωρίζει ολοένα και πιο πολύ. Οι περισσότερες influencers όπως και οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα έχουν εντάξει στις εμφανίσεις τους κάθε τόνο του καφέ δημιουργώντας φινετσάτα looks. Μία από τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και εντάσσουν τις τάσεις στο προσωπικό τους στιλ με επιτυχία, η Σοφία Καρβέλα, έχει υιοθετήσει την τάση του καφέ σε αρκετά outfits της με εύκολο και πολύ stylish τρόπο εμπνεόντας μας για το πως να φορέσουμε κι εμείς το χρώμα με άνεση και στιλιστική ασφάλεια.

Τα looks της Σοφίας Καρβέλα

Καφέ chocolat jacket και μποτάκια σε καφέ απόχρωση

Σοφία Καρβέλα

Καφέ σακάκι

Καφέ καμπαρντίνα


Μπεζ πανωφόρι και καφέ τσάντα


Διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ σε mix & match

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ