Follow us

Το διαχρονικό look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μπορείς να υιοθετήσεις με κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα

Το timeless σύνολο στο οποίο μπορούμε πάντα να στραφούμε

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Όποιο κι αν είναι το στιλ μας, οι περισσότερες από εμάς βασιζόμαστε στα κομμάτια τα οποία γνωρίζουμε πως αντέχουν στον χρόνο και πως όποιες κι αν είναι οι τάσεις που επικρατούν τα timeless κομμάτια πάντα θα μας εξυπηρετούν σε όλες τις περιστάσεις. Η λίστα με τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας περιλαμβάνει αρκετά ρούχα τα οποία μπορεί ανά τα χρόνια να θέλουμε να τα αναβαθμίσουμε όπως για παράδειγμα ένα little black dress. Κάποια άλλα key items από την άλλη δεν χάνουν ποτέ τη διαχρονική τους αξία ενώ τα φοράμε κάθε χρόνο και με τόσα διαφορετικά styling combos. Δύο key items αυτής της κατηγορίας είναι χωρίς αμφιβολία ένα λευκό πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι.

Το απόλυτα timeless styling combo ενός λευκού πουκαμίσου με ένα τζιν παντελόνι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, κάθε σωματότυπο όπως και κάθε στιλ. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός με δύο key items της συλλογής μας, μας χαρίζει ένα καθαρό, κομψό και minimal αποτέλεσμα ιδανικό για κάθε περίσταση. Κάτι ακόμη που μας προσφέρει ο εν λόγω συνδυασμός είναι η δυνατότητα να προσθέσουμε πινελιές οι οποίες αναδεικνύουν το γούστο μας. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ. Κοσμήματα, παπούτσια όπως και τσάντες είναι κάποια από αυτά, τα οποία εναλλάσσοντας τα δίνουμε έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο minimal look μας.

Φυσικά μπορούμε να διατηρήσουμε το συγκεκριμένο look minimal επιλέγοντας κομψά και διακριτικά κοσμήματα ενώ στην τσάντα που θα κρατήσουμε όπως και στα παπούτσια που θα φορέσουμε μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως ένα pop of color εντάσσοντας ένα έντονο χρώμα στο κατά τα άλλα ουδέτερο outfit μας.

Την hot τάση της σεζόν, την τάση του έντονου κόκκινου, υιοθέτησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της χρησιμοποιώντας το minimal look της για να πετύχει ένα κομψό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι wide leg σε σκουρόχρωμη μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο μέσα από το οποίο φορούσε λευκό top. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μπεζ τσαντάκι ώμου με αλυσίδα, κόκκινες γόβες και διακριτικά ασημένια κοσμήματα.

Δες την εμφάνισή της

Το διαχρονικό look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μπορείς να υιοθετήσεις με κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα

Get the look

Πουκάμισο oversize, Zara

Ψηλόμεσο τζιν σε φαρδιά γραμμή, Calvin Klein

Γόβες Carrano, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ