Follow us

Ένα κοστούμι, εφτά Ελληνίδες celebrities | Οι σύγχρονοι τρόποι για να το φορέσεις σε κάθε περίσταση

Υπάρχει ένα κοστούμι που έχει κερδίσει την προσοχή των Ελληνίδων celebrities.

kostoumi instagram

Το κοστούμι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι διαχρονικό, μπορείς να το φορέσεις όποια κι αν είναι η ηλικία σου, ενώ είναι κατάλληλη επιλογή για διάφορες περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο έως τη χαλαρή βόλτα στην πόλη αλλά και μία βραδινή έξοδο, το κοστούμι πρόκειται να σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και να εξελίξει το στιλ σου.

Διαβάστε Επίσης

Ακριβώς αυτή είναι και η άποψη των Ελληνίδων celebrities, οι οποίες επιλέγουν να φορέσουν συχνά κοστούμι σε διάφορες περιστάσεις. Κάνοντας scroll down στο Instagram μάλιστα, ξεχωρίσαμε πέντε Ελληνίδες που έχουν επιλέξει να φορέσουν ένα συγκεκριμένο κοστούμι.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα γκρι κοστούμι με λευκές κάθετες από τη νέα συλλογή που υπογράφει η Βάσια Κωσταρά. Εκτός από τη σχεδιάστρια που φόρεσε το twin set συνδυάζοντας το με λευκό oversized πουκάμισο, γραβάτα και metallic γόβες, άλλες τέσσερις Ελληνίδες celebrities το πρόσθεσαν στη γκαρνταρόμπα τους. Η Γαία Μερκούρη, η Χριστίνα Κανελλοπούλου, η Ναταλία Γερμανού και η Κέισι Μίζιου φόρεσαν το εν λόγω κοστούμι, προσφέροντας μας έμπνευση για κάθε περίσταση.

Πέτρα Καλαμποκά

Τόνια Σωτηροπούλου

Γαία Μερκούρη

Βάσια Κωσταρά

Κέισι Μίζιου

Ναταλία Γερμανού

Χριστίνα Κανελλοπούλου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ