Follow us

Πώς θα προσθέσεις το γκρι στα #ootd ως αυθεντική fashionista

Οι πιο chic τρόποι για να φορέσεις το γκρι στο ντύσιμό σου.

street style splash news / ideal image

Οι οίκοι μόδας έχουν από καιρό παρουσιάσει τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, τα καταστήματα έχουν γεμίσει με τις νέες συλλογές και αυτό που μένει είναι να επιλέξουμε ποια trends και items αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Φυσικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα color trends που παρουσιάστηκαν στις συλλογές των οίκων, τα οποία παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία. Εκτός από το εκρηκτικό κόκκινο, leader του φθινοπωρινού και χειμερινού ντυσίματος είναι και το γκρι.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, το γκρι κυριάρχησε στις συλλογές των οίκων Gucci, Max Mara, Emilia Wickstead, Bottega Veneta, Alberta Ferretti, Loewe, Miu Miu, Louis Vuitton και Emilia Wickstead, που το παρουσίασαν σε πουλόβερ, κοστούμια, παλτό, tailored παντελόνια, αλλά και tone to tone σύνολα. Η εν λόγω απόχρωση αποπνέει διαχρονική κομψότητα και φινέτσα, ενώ μπορείς να τη φορέσεις τόσο σε casual όσο και formal περιστάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Εάν χρειαζόταν να δημιουργήσουμε μία shopping list για τη νέα σεζόν που να βασίζεται στο γκρι, ένα κοστούμι, ένα πουλόβερ, αλλά και ένα tailored παντελόνι θα ήταν σίγουρα κάποιες από τις must have επιλογές. Το γκρι παλτό επίσης είναι ένα από τα staples της γκαρνταρόμπας μας. Η εν λόγω απόχρωση μάλιστα συνδυάζεται εύκολα και με άλλα χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε, φούξια, αλλά και τα πιο basic μαύρο και λευκό. Σε περίπτωση λοιπόν που χρειάζεσαι περισσότερη στιλιστική έμπνευση, παρακάτων συγκεντρώσαμε κάποια looks που μπορείς να αντιγράψεις.

Οι πιο chic τρόποι για να φορέσεις το γκρι

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ