Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το party look που θα σε κάνει να ανυπομονείς για την εορταστική περίοδο

Η Τόνια Σωτηροπούλου με total look από τη νέα συνεργασία του οίκου rabanne με την Η&Μ.

toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Το ημερολόγιο δείχνει πως η εορταστική περίοδος πλησιάζει και ως fashionistas που θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες, έχουμε ήδη ξεκινήσει να βλέπουμε τις νέες festive και μη συλλογές των αγαπημένων μας brands. Ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμασταν κυκλοφόρησε η νέα συνεργασία του οίκου rabanne με την H&M, η οποία μπορεί να μην προορίζεται αποκλειστικά για τις γιορτές, αλλά είναι σίγουρα glamorous και seductive.

Διαβάστε Επίσης

Ρίχνοντας μία ματιά στα κομμάτια της συλλογής πρόκειται να βρεις ρούχα και αξεσουάρ με παγιέτες και πούλιες που πρόκειται να αναδείξουν την πιο λαμπερή πλευρά σου. Σε περίπτωση ωστόσο που χρειάζεσαι στιλιστική έμπνευση για να δημιουργήσεις glam εμφανίσεις που είναι σύγχρονα, η Τόνια Σωτηροπούλου προσφέρει την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα total look με κομμάτια της rabanne H&M συλλογής. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε μία ροζ cropped ζακέτα που ήταν διακοσμημένο με μικρά στρας με ένα παντελόνι σε ασημί metallic απόχρωση. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα. Στη συλλογή μάλιστα πρόκειται να βρεις και ένα ροζ cropped top ασορτί με τη ζακέτα.

Το party look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Get the Look

Τοπ από σύμμεικτο μοχέρ με τιράντες και στρας H&M

Ζακέτα από σύμμεικτο μοχέρ με στρας H&M

Γυαλιστερό μεταλλιζέ κομψό παντελόνι H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ