Follow us

Βίκυ Καγιά | Το απόλυτα φθινοπωρινό outfit της με το αγαπημένο παντελόνι των Γαλλίδων

Το διαχρονικό παντελόνι που επιλέγουν οι Γαλλίδες που αγαπούν τη μόδα

Βίκυ Καγιά | Το απόλυτα φθινοπωρινό outfit της με το αγαπημένο παντελόνι των Γαλλίδων Instagram@vickykaya_

Το quiet luxury trend επικράτησε τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να μας απασχολήσει και για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 που διανύσουμε. Πέρα από την καλαισθησία και τη διαχρονικότητα που εμπεριέχονται σε ένα απλό και ποιοτικό σύνολο, αναμφίβολα είναι επίσης και μία στιλιστικά safe όπως και εύκολη επιλογή.

Τα διαχρονικά κομμάτια όπως και οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν τα σύνολα "ήσυχης πολυτέλειας" όπως και τα minimal looks, μας βοηθούν να δημιουργήσουμε μία capsule wardrobe με κομμάτια τα οποία συνδυάζονται κομψά, αρμονικά αλλά και εύκολα μεταξύ τους.

Αναμφίβολα το λευκό χρώμα είναι αντίστοιχα διαχρονικό με το μαύρο, και μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές όπως και σε όλες τις περιστάσεις. Κάποια κομμάτια σε λευκή απόχρωση μπορεί να τα αποφεύγουμε τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες όμως με το σωστό styling μπορούμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα και elegant looks που δεν φαίνονται out of season.

Λόγω της κομψότητας που προσδίδει το λευκό παντελόνι, οι Γαλλίδες γυναίκες, οι οποίες αγαπούν το κομψό και προσεγμένο στιλ, επιλέγουν όλες τις εποχές και σε αρκετές εμφανίσεις τους το λευκό παντελόνι το οποίο χαρίζει πόντους φινέτσας στο στιλ μας.

Πέρα από τα black & white looks που μπορούμε να δημιουργήσουμε με ένα λευκό παντελόνι, υπάρχουν κι' άλλοι χρωματικοί συνδυασμοί έτσι ώστε να φορέσουμε ένα απόλυτα φθινοπωρινό και κομψό σύνολο. Η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε έναν κλασικό και πολύ φινετσάτο τρόπο για να το συνδυάσει.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα ψηλόμεσο denim παντελόνι σε άσπρο χρώμα το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και τσάντα χειρός σε καφέ ανοιχτόχρωμη απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Βίκυ Καγιά | Το απόλυτα φθινοπωρινό outfit της με το αγαπημένο παντελόνι των Γαλλίδων

Ψηλόμεσο τζιν, Zara

Ψηλόμεσο τζιν σε φαρδιά γραμμή, Tommy Hilfiger

Παντελόνι στενό, Sisley

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ