Follow us

Dr. Martens | Διαχρονική μόδα για γυναίκες με άποψη

Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά brands παπουτσιών από την Αγγλία και όχι άδικα. Η στιβαρότητα, η άνεση αλλά και το στυλ που έχουν τα μποτάκια Dr. Martens έχουν δημιουργήσει σχολή ανάμεσα στις fashionistas.

MissBloom TEAM
Dr. Martens | Διαχρονική μόδα για γυναίκες με άποψη

Ξεκίνησαν ως συνώνυμο της αντισυστημικότητας και της punk αισθητικής στα 60’s και 70’s, όμως πλέον είναι κάτι πολύ παραπάνω και πολύ διαφορετικό από αυτό. Το εκκεντρικό και πρωτοποριακό στυλ συναντά τη νοσταλγία για τα 90’s, όταν τα παπούτσια Dr. Martens έγιναν πιο mainstream, ενώ η ανθεκτικότητα των παπουτσιών είναι φυσικά ένα από τα μεγαλύτερα ατού τους.

Πώς, όμως, μπορείς να φορέσεις με άποψη τις Dr. Martens σου; Ποια είναι τα κλασικά outfits και ποια τα πιο ξεχωριστά που θα αναδείξουν την προσωπικότητα και το πρωτοτυπία στο γούστο σου;

Ας δούμε τις καλύτερες ιδέες παρακάτω.

Τι επιλογές έχω σε παπούτσια Dr. Martens;

Μπορεί οι μαύρες μπότες Dr. Martens είναι το πιο iconic σχέδιο του brand, όμως δεν είμαστε πια στα 90’s, οπότε οι επιλογές είναι πολύ παραπάνω. Με λίγα λόγια, όποιο σχέδιο ή χρώμα και να επιλέξεις σε παπούτσια Dr. Martens, θα είσαι μέσα στη μόδα, οπότε μπορείς να πειραματιστείς άφοβα.

Dr. Martens | Διαχρονική μόδα για γυναίκες με άποψη

Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα διαφορετικό χρώμα στα αγαπημένα σου μποτάκια: λευκό, μπορντό, γκρι για πιο safe εμφανίσεις, αλλά και κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί ή ροζ, για να κάνεις τη διαφορά.

Και βέβαια, πέρα από το κλασικό σχέδιο της μπότας με τα κορδόνια, μπορείς να απογειώσεις το στυλ σου με Chelsea boots, αρβυλάκια με πλατφόρμα ή loafers. Άλλωστε, όποιο σχέδιο και αν φορέσεις, θα είναι ξεκάθαρο ότι φοράς Dr. Martens, για να εκφράσεις τη δική σου ιδιαίτερη εκδοχή της μόδας.

Πώς να φορέσω τις Dr. Martens;

Με τι μπορείς να συνδυάσεις τις Dr. Martens για το πιο ψαγμένο fashion look φέτος τον χειμώνα; Σου προτείνουμε μερικές δοκιμασμένες αλλά και μερικές πιο extravagant ιδέες:

-Δερμάτινο κολάν, πουλόβερ ζιβάγκο και δερμάτινο μπουφάν: All-time classic!

-Μίνι μαύρο φόρεμα: Το απόλυτο 90’s look που μπορεί να γίνει πιο σύγχρονο σε συνδυασμό με blazer.

-Total black outfit με λευκές Dr. Martens: Η δύναμη της αντίθεσης ανάμεσα στο ανοιχτό και το σκούρο.

-Floral maxi φόρεμα: Η girly εκδοχή των Dr. Martens.

-Ίδιο χρώμα στα παπούτσια και το πάνω μέρος της εμφάνισης: Διάλεξε ένα ξεχωριστό χρώμα στις Dr. Martens σου και συνδύασέ το με αντίστοιχου χρώματος τσάντα ή πανωφόρι. Η επιτομή της συμμετρίας!

-Ενιαίο look με παρόμοιες αποχρώσεις: Μπορντό μποτάκια, φόρεμα με σχέδια στο ίδιο χρώμα και ανοιχτό ροζ jacket. Αυτό το χρώμα στις Dr. Martens είναι χρώμα πασπαρτού που δίνει μεγάλη ελευθερία.

-Μαύρες Dr. Martens με χρωματιστό κοστούμι: Ή αλλιώς πώς να εκμεταλλευθείς το ουδέτερο χρώμα των παπουτσιών σου, για να το συνδυάσεις με έντονα χρώματα σε ένα πρωτότυπο business outfit.

-Classic jeans, πουκάμισο και Dr. Martens: η ομορφιά της απλότητας!

Με λίγα λόγια, είτε το στυλ σου είναι minimal ή κλασικό είτε πιο εκκεντρικό και πειραματικό, ένα ζευγάρι παπούτσια Dr. Martens δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου.

Στο https://epapoutsia.gr/c/epapoutsia/marka:dr_martens θα βρεις τεράστια ποικιλία σε δεκάδες σχέδια και χρώματα Dr. Martens και μάλιστα σε προσφορές και εκπτώσεις που δεν σταματούν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ