Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημιούργησε το πιο φθινοπωρινό look με ένα blazer από τη Zara

Το casual chic look που επέλεξε η Σίσσυ Χρηστίδου μόλις ξεκίνησαν τα πρώτα "κρύα" του φθινοπώρου

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημιούργησε το πιο φθινοπωρινό look με ένα Zara blazer NDP

Μπορεί ημερολογιακά να διανύουμε εδώ και δυόμιση μήνες τη φθινοπωρινή εποχή όμως έχουμε αρχίσει να την αισθανόμαστε εντονότερα τις τελευταίες ημέρες. Με τα πρώτα "κρύα” της εποχής να είναι περισσότερο αισθητά εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, καλούμαστε να δημιουργήσουμε φθινοπωρινά looks από τις πρωινές ώρες χωρίς να σκεφτόμαστε εάν θα ζεσταθούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά αντιθέτως εάν χρειαζόμαστε και κάτι παραπάνω για να μην κρυώσουμε. Οι καμπαρντίνες, τα πουλόβερ, τα λεπτά κασκόλ, τα leather jackets και παντελόνια, τα blazers όπως και τα μποτάκια και οι μπότες μας είναι από τα πρώτα κομμάτια τα οποία βγάζουμε από την ντουλάπα καθώς είχαμε νοσταλγήσει τόσο τα ίδια τα fashion items όσο και τα styling combos που δημιουργούμε με αυτά.

Ένα από τα κομμάτια που θέλαμε περισσότερο να εντάξουμε στα φθινοπωρινά μας looks, χωρίς να το φοράμε μόνο στα βραδινά μας outfits, είναι αναμφίβολα το αγαπημένο μας blazer. Το blazer όλους αυτούς τους μήνες ήταν το απόλυτο go to πανωφόρι για τις βραδινές εμφανίσεις μας καθώς μπορούσαμε να το φορέσουμε με φορέματα, παντελόνια όπως και φούστες δημιουργώντας κλασικά και απόλυτα κομψά σύνολα. Με την υποχώρηση της θερμοκρασίας, ένα κλασικό oversize blazer μπορεί να ενταχθεί με ευκολία στα day to night looks μας και να το συνδυάσουμε και με κομμάτια τα οποία φορούσαμε στα night outs μας αλλά και με πιο casual fashion items όπως φόρμες, κολάν, και τζιν παντελόνια.

Το απόλυτο φθινοπωρινό casual chic combo επέλεξε η Σίσσυ Χρηστίδου για την πρώτη της φθινοπωρινή βόλτα διαλέγοντας να φορέσει ένα μαύρο oversize blazer. Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε ένα τζιν παντελόνι σε μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό T-shirt, μαύρο oversized blazer από τη Zara και λευκά sneakers.

Δες την εμφάνισή της


Blazers από τη Zara για να υιοθετήσεις το look

Μεσάτο blazer με βάτες, Zara

Blazer κρουαζέ oversized, Zara

Απλό blazer, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ