Follow us

Έλενα Γαλύφα | Ο αγαπημένος της στιλιστικός συνδυασμός και το αψεγάδιαστο layering στο look της

Το αγαπημένο layering look της Έλενας Γαλύφα είναι και το δικό μας αγαπημένο

Έλενα Γαλύφα | Ο αγαπημένος της στιλιστικός συνδυασμός και το αψεγάδιαστο layering στο look της Instagram

Ένα από αυτά που μας είχαν λείψει περισσότερο κατά τους θερινούς μήνες από το φθινόπωρο και τον χειμώνα είναι η δυνατότητα να συνδυάζουμε αρκετά από τα ρούχα μας μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι διαφορετικούς συνδυασμούς κάθε φορά. Το να συνδυάζουμε αρκετά κομμάτια σε διαφορετικά μήκη όπως και από διαφορετικά υφάσματα μεταξύ τους ονομάζεται layering και είναι ένα από τα αγαπημένα styling tricks για ένα ενδιαφέρον και stylish look της σεζόν που διανύουμε.

Ειδικά το φθινόπωρο οι επιλογές για layering combos είναι περισσότερες καθώς τα υφάσματα ακόμα μας επιτρέπουν να είναι αρκετά, όμως όχι βαριά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να συνδυάζονται με μεγαλύτερη άνεση και στιλιστική ευελιξία μεταξύ τους. Ένα πουκάμισο, ένα blazer, ένα πουλόβερ, ένα cardigan ή ένα φούτερ μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με διάφορα bottoms της γκαρνταρόμπας μας όπως παντελόνια, βερμούδες, φούστες κάθε μήκους όπως και φορέματα ενώ τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα επιλέξουμε θα καταφέρουν να δώσουν το τελικό αποτέλεσμα στο στιλ που θέλουμε να αποδώσουμε στην εμφάνιση μας.

Ένα πολύ ιδιαίτερο styling combo δημιούργησε η Έλενα Γαλύφα σε πρόσφατη εμφάνιση της, το οποίο όπως και δήλωσε γράφοντας, είναι το αγαπημένο styling combo που έχει κάνει. Συγκεκριμένα, η Έλενα Γαλύφα επέλεξε να φορέσει μια mini leather φούστα σε μαύρο χρώμα την οποία συνδύασε με oversized λευκό πουκάμισο και καμηλό oversized blazer. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και φούτερ σε πράσινο χρώμα πάνω από τους ώμους της.

Δες την εμφάνισή της

Looks για να πάρεις ιδέες για layering combos



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ