Follow us

H Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσε το κλασικό μαύρο κοστούμι με τον πιο θηλυκό τρόπο

Ο τρόπος που επέλεξε να δημιουργήσει ένα θηλυκό look με ένα απόλυτα κλασικό κοστούμι

Ευαγγελία Συριοπούλου NDP Photo Agency

Τα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι αυτά στα οποία στρεφόμαστε σε κάθε περίσταση όποιο και εάν είναι το στιλ μας. Τα staples κομμάτια της συλλογής μας είναι αυτά τα οποία μας εξυπηρετούν χαρίζοντας μας κομψότητα και στιλιστική ασφάλεια ενώ ένα από αυτά που τα κάνει τόσο ξεχωριστά είναι το ότι μπορούμε να τα φορέσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους συνδυάζοντας τα με αξεσουάρ και άλλα κομμάτια που αντιπροσωπεύουν το γούστο μας.

Ένα κοστούμι σε κλασική γραμμή είναι ένα από τα πιο απαραίτητα key items που μπορούμε να έχουμε στην ντουλάπα μας πόσο μάλλον εάν επιλέξουμε να επενδύσουμε σε ένα κοστούμι σε ένα διαχρονικό χρώμα. Και επειδή κανένα άλλο χρώμα δεν θεωρείται τόσο timeless όσο το μαύρο, εάν επιλέξουμε ένα κοστούμι σε μαύρο χρώμα το σίγουρο είναι ότι πρόκειται να μας εξυπηρετήσει σε πολλές και διάφορες περιστάσεις. Το top το οποίο θα επιλέξουμε όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου μας είναι αυτά τα οποία δίνουν χαρακτήρα στο outfit μας και διαμορφώνουν όλη μας την εμφάνιση.

Ένα ιδιαίτερο top το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει όλο μας το look είναι μία από τις τάσεις της σεζόν, και είναι οι μπλούζες ή τα πουκάμισα με διαφάνεια. Ένα θηλυκό και κομψό sexy twist look με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι, δημιούργησε η Ευαγγελία Συριοπούλου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Φόνισσα” και εντυπωσίασε με την εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό μαύρο κοστούμι το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο διαφάνεια πουά με bow tie. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες με πιε ντε πουλ λεπτομέρεια και τσαντάκι ώμου.

Δες την εμφάνισή της

H Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσε το κλασικό μαύρο κοστούμι με τον πιο θηλυκό  τρόπο

Μπλούζα εμπριμέ βολάν, Mango

Πουκάμισο με συνδυασμό υφάσματος, Zara

Πουκάμισο με ημιδιαφάνεια και δέσιμο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ