Follow us

Τα items που θα επέλεγε να αγοράσει μια Gen Z fashionista στη Black Friday από τη MODIVO

Τα κομμάτια- κλειδιά για να υιοθετήσεις τα πιο Gen Z looks της σεζόν και ο μοναδικός shopping προορισμός για να τα αποκτήσεις με έκπτωση!

MissBloom TEAM
Τα items που θα επέλεγε να αγοράσει μια Gen Z fashionista στη Black Friday Courtesy of Modivo

Η κάθε γενιά έχει τα δικά της signature styles και αυτό είναι κάτι που μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε καθώς η καθεμιά μεγαλώνει με εντελώς διαφορετικά στιλ και κοινωνικές / πολιτισμικές αναφορές. Αναμφίβολα, η ηλικία στην οποία αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τη μόδα και τις τάσεις παίζει ρόλο σε αυτές τις οποίες επιθυμούμε να υιοθετήσουμε και εν τέλει να διαμορφώσουμε το στιλ και το γούστο μας διαχρονικά. Η Gen Z , η πιο πολυπληθής γενιά αυτή την στιγμή στον πλανήτη, έχει δημιουργήσει ήδη το δικό της χαρακτηριστικό στιλ το οποίο διαφέρει από αυτό των baby boomers και των millenials, ως προς τις στιλιστικές επιλογές. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι κάποια γυναίκα που ανήκει σε μια διαφορετική γενιά από τη Gen Z, δεν μπορεί να υιοθετήσει τα στιλιστικά χαρακτηριστικά που εκείνη προτιμάει.

Η Gen Z γενιά ακολουθεί τις τάσεις της μόδας προσαρμόζοντας τες στα δικά της μέτρα, με την άνεση και μία vintage bold διάθεση να επικρατεί, ενώ κάνει spread the word τις επιλογές και τα looks της μέσω των social media εφαρμογών με το TikTok να είναι η No1 trendsetter πλατφόρμα της γενιάς. Και επειδή είναι γνωστό πως στη μόδα κυρίως αναπαράγουμε και κάνουμε mix & match τάσεις περασμένων χρόνων τις οποίες δοκιμάζουμε ανανεωμένες, η Gen Z επιλέγει αυτές που τις αρέσουν όπως και τάσεις άλλων χρόνων που της ταιριάζουν και κάνει το απόλυτο combo συνδυάζοντας το παλιό με το νέο. Χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης γενιάς είναι η αγάπη της για τα vintage κομμάτια, τα οποία δίνουν προσωπικότητα και ύφος στο look, και τα κοιτάζουν από μία εκμοντερνισμένη ματιά, η οποία αντανακλάται στα σύνολα τους. Puffer μπουφάν, skinny jeans όπως και άνετα wide legs παντελόνια, platforms shoes, 80s biker shorts, slip και skinny φορέματα όπως και κοσμήματα και αξεσουάρ περασμένων δεκαετιών όπως αυτή των 20s, είναι κομμάτια που θα βρεις στην γκαρνταρόμπα τους. Το στιλ τους είναι bold, με έναν unapologetic αέρα.

Πέρα από τα stylish χαρακτηριστικά της γενιάς, οι Gen Z έχουν κατορθώσει να είναι η γενιά, η οποία είναι περισσότερο συνειδητή σε θέματα που αφορούν την υγεία, την επαγγελματική τους κατάρτιση όπως και το body positivity. Μέσα σε όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε πως η Gen Z γνωρίζει τι θέλει και αυτό είναι κάτι που αντανακλάται τόσο στις στιλιστικές τους επιλογές όσο και στις επιλογές των αγορών τους. Επιλέγουν κομμάτια σε τιμές που τους είναι προσιτές και από brands τα οποία τους διασφαλίζουν στιλ και ποιότητα όπως η MODIVO.

Η Black Friday που ξεκινά στις 24 Νοεμβρίου είναι η ιδανική ευκαιρία για γυναίκες της Gen Z γενιάς ή εκείνες που υιοθετούν τις τάσεις της, για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους από τη MODIVO. Στη MODIVO πρόκειται να βρεις, εξάλλου, μεγάλες εκπτώσεις σε premium brands όπως Puma, Desigual, Guess, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Pinko, Polo Ralph Lauren, Levis, Adidas, Gant, DKNY, Trussardi, Max Mara, Under Armour και πολλά άλλα.

Τα looks τα οποία θα επέλεγε μία Gen Z fashionista με κομμάτια από τη MODIVO:

#1 Bold Puffer

Τα items που θα επέλεγε να αγοράσει μια Gen Z fashionista στη Black Friday από τη MODIVO

Τα κοντά puffer μπουφάν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια στην γκαρνταρόμπα των Genzeners! Αν, μάλιστα, κάνεις μια επιλογή σε bold χρώμα, όπως το κόκκινο, θα είσαι απόλυτα μέσα στις τάσεις της σεζόν. Διαφορετικά, μπορείς να δημιουργήσεις ένα άνετο και στιλάτο look επιλέγοντας ένα puffer στα κλασικά και διαχρονικά χρώματα του μαύρου ή του λευκού.

Πώς θα το φορέσεις: Μπορείς να το συνδυάσεις με sweatpants, τζιν παντελόνια, μίνι φούστες vinyl, κολάν ή ακόμη και φορέματα, και chunky μπότες.

#2 Εφαρμοστό φόρεμα

Courtesy of Modivo

Η Gen Z λατρεύει τα 90s και μία από τις πιο δημοφιλείς γραμμές εκείνης της εποχής ήταν τα εφαρμοστά φορέματα. Ένα στενό φόρεμα με graphic μοτίβα που αποπνέουν μία vintage αισθητική κολακεύει τη σιλουέτα και αναδεικνύει το στιλ, οπότε είναι απαραίτητο να το βάλεις στη λίστα αγορών σου για τη Black Friday στη MODIVO.

Πώς θα το φορέσεις: Συνδύασε το με ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες, μία από τις επικρατούσες τάσεις της σεζόν στα παπούτσια.

#3 Το απόλυτο πανωφόρι του χειμώνα

Courtesy of Modivo

Ένα μακρύ πουπουλένιο μπουφάν είναι το πανωφόρι, το οποίο κάθε γυναίκα που ακολουθεί το styling motto της Gen Z, δηλαδή άνεση και στιλ με προσωπικότητα, πρόκειται να χρειαστεί στη συλλογή της. Τα μακριά puffer μπουφάν, μάλιστα, συνδυάζονται εντελώς απενοχοποιημένα με τα πάντα και φοριούνται σε κάθε περίσταση.

Πώς θα το φορέσεις: Μη διστάσεις να το συνδυάσεις με κομμάτια τα οποία δεν είναι casual όπως με ένα tailored παντελόνι σε έντονο χρώμα, ένα πλεκτό ζιβάγκο και chunky μποτάκια.

#4 Skinny παντελόνι

Courtesy of Modivo

Άλλο ένα κομμάτι που οι Genzeners "ξετρύπωσαν" από τις τάσεις των 90s είναι τα skinny παντελόνια, ιδίως τα τζιν. Ένα skinny παντελόνι είναι πάντα μία go-to επιλογή, σε όποια γενιά και αν ανήκουμε, αφού έχει αποδειχτεί ένα εξαιρετικά ευκολοφόρετο παντελόνι. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, ιδίως με πουκάμισα και σακάκια, όπως και να το φορέσουμε σε κάθε πιθανή περίσταση, από το πρωί ως το βράδυ, για ένα στιλιστικά safe και κομψό αποτέλεσμα.

Πώς θα το φορέσεις: Αν θες να δοκιμάσεις ένα εκμοντερνισμένο prep style, επέλεξε να συνδυάσεις το skinny παντελόνι σου μ' ένα ασπρόμαυρο εμπριμέ τοπ και μποτάκια σε στιλ loafers.

Για να αποκτήσεις ποιοτικά κομμάτια γνωστών brand με μεγάλες εκπτώσεις, το μέρος που πρέπει να απευθυνθείς είναι η MODIVO.

Παρακάτω τα fashion items που ξεχωρίσαμε από τη MODIVO και θα επέλεγε μία Gen Z fashionista:

Μπουφάν πουπουλένιο Calvin Klein, Modivo
Μπουφάν πουπουλένιο Calvin Klein, modivo.gr

Εκρού μπουφάν πουπουλένιο Tommy Hilfiger, Modivo
Εκρού μπουφάν πουπουλένιο Tommy Jeans, modivo.gr

Γκρι slim fit καθημερινό φόρεμα Desigual, Modivo
Γκρι slim fit καθημερινό φόρεμα Desigual, modivo.gr

Πουπουλένιο μπουφάν Guess, Modivo
Πουπουλένιο μπουφάν Guess, modivo.gr

Κολάν Elisabetta Franchi, modivo.gr
Κολάν Elisabetta Franchi, modivo.gr

Kορμάκι Versace Jeans Couture, modivo.gr
Kορμάκι Versace Jeans Couture, modivo.gr

Μαύρο skinny fit denim Guess, Modivo
Μαύρο skinny fit denim Guess, modivo.gr

Αυτά και άλλα πολλά κομμάτια σε μοναδικές εκπτώσεις θα βρεις στη MODIVOαπό την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, την επίσημη έναρξη της Black Friday.

Ανακάλυψε τα όλα στο site της MODIVO.

Και ακολούθησε το account τους στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ