Follow us

Πώς θα είσαι chic αυτή τη σεζόν | Οι πιο κομψές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ

Στην boutique Alviero Martini 1a Classe ανακαλύψαμε ό,τι χρειαζόμασταν για κομψά total looks.

Alviero Martini Βασίλης Μαντάς

Ο ερχομός του φθινοπώρου φέρνει πάντα μια διάθεση για ανανέωση της γκαρνταρόμπας. Έτσι κάναμε μια επίσκεψη στην boutique της Alviero Martini 1a Classe και δημιουργήσαμε total looks που ανταποκρίνονται στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2023-2024 με ρούχα και αξεσουάρ κατάλληλα τόσο για την ημέρα όσο και το βράδυ.

Πώς θα είσαι chic αυτή τη σεζόν | Οι πιο κομψές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ

Τα style combos που σου προτείνουμε:

Πλεκτό midi φόρεμα & αθλητικά παπούτσια

Αναμφίβολα, το πλεκτό φόρεμα έχει γίνει το απόλυτο basic item στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα. Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει απαλή αίσθηση και είναι άνετο όσο ένα πουλόβερ, εξακολουθώντας να δείχνει κομψό σμιλεύοντας το σώμα. Ανεξάρτητα από την περίσταση ή την ώρα της ημέρας, το πλεκτό χειμωνιάτικο φόρεμα μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ ή το πανωφόρι σου.

Η mini crossbody τσάντα με το χαρακτηριστικό pattern του οίκου δίνει χρώμα στο look και μπορεί να συνδυαστεί με ένα κομψό φουλάρι δεμένο στο λουράκι, ενώ τα sock- sneakers μπορούν να κάνουν το outfit πιο casual και καθημερινό. Τέλος, τα statement κοσμήματα μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση, όπως η προσθήκη ενός κολιέ, βραχιολιού ή ρολογιού.

Alviero Martini

Leather ankle παντελόνι & εκρού καμπαρτίνα

Τα δερμάτινα μετατρέπονται από πρωινά items σε βραδινά κομμάτια και μας λύνουν τα χέρια όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Το ψηλόμεσο leather παντελόνι μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα πλεκτό μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο, ενώ μπορείς να τελειοποιήσεις την εμφάνιση με τα must χαμηλά loafers με το pattern του οίκου, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό casual chic σύνολο. Αντίστοιχα, με sneakers & basic T-Shirt και bomber jacket, μπορείς να δημιουργήσεις athleisure εμφανίσεις.

Με την προσθήκη της Hobo bag σε σχήμα μισοφέγγαρου από τη νέα συλλογή της Alviero Martini 1a Classe δίνεται η αίσθηση μίας πιο ευέλικτης και ανανεωμένης εμφάνισης, κατάλληλη για κάθε περίσταση.

Alviero Martini

Black on black: Μάλλινο πουλόβερ σε συνδυασμό με καπιτονέ φάκελο

Μία γυναίκα που θέλει να αναδείξει τη θηλυκότητά της, μπορεί να κάνει ακόμα και τα πιο απλά κομμάτια να φαίνονται αναβαθμισμένα. Το μαύρο πλεκτό πουλόβερ δίνει μία νότα απλότητας και πολυτέλειας, ενώ η midi φούστα στα γήινα χρώματα του φθινοπώρου, δημιουργεί έναν αρμονικό συνδυασμό που ταιριάζει στα χρώματα της εποχής.

Οι λεπτομέρειες του outfit δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες: Το fedora type καπέλο διαθέτει μία αυστηρότητα και παράλληλα μία γοητεία. Ο μαύρος καπιτονέ φάκελος δεν μπορεί παρά να συμπληρώνει κάθε εμφάνιση είτε αυτή είναι πρωινή είτε βραδινή.

Alviero Martini

Πώς να φορέσεις το καρό παλτό σου

Τα παλτό αποτελούν must κομμάτι του χειμώνα και αναβαθμίζουν σημαντικά τις εμφανίσεις μας. Ο ιταλικός οίκος προτείνει γι' αυτή τη σεζόν το scarf γούνινο coat. Ειδικότερα φέτος που τα καρό είναι τάση, επιλέξαμε από την μπουτίκ το κλασικό κομψό καμηλό παλτό, καθώς και τα oversized short coats σε loose γραμμή σε έντονες αποχρώσεις. Τα υφάσματα ποικίλλουν, από απαλά μάλλινα μέχρι υφάσματα με σχέδια, από οικολογικές γούνες και δέρμα μέχρι εξαιρετικά βελούδα. Τα prints είναι πλούσια σε λεπτομέρεια και τα χρώματα είναι έντονα με αποχρώσεις που πηγαίνουν από το βιολετί έως το πράσινο lime, που συνδυάζονται με ουδέτερους και κλασικούς τόνους, όπως τα white sneakers για να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο παιχνίδι αντίθεσης.

Το καρό παλτό συνδυάζεται εύκολα με basic κομμάτια, όπως plain T-shirt ή πουλόβερ και τζιν που διαθέτουμε στη ντουλάπα μας. Για μία δόση pop of color, μπορείς να βρεις στην boutique της Alviero Martini 1a Classe την ιδανική Baguette bag σε φούξια χρώμα, η οποία προσφέρεται για τη δημιουργία color blocking outfits.

Alviero Martini

Φόρεμα & κλασικές γόβες

Η τάση είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία των ’70s, όπου κυριαρχούν τα έντονα μοτίβα στις neutral αποχρώσεις του καφέ, του μπεζ και του εκρού. Το statement γεωμετρικό print του οίκου που συναντάμε σ' αυτό το κομψό φόρεμα, δίνει μία αίσθηση ζωντάνιας και μπορεί να φορεθεί τόσο σε πρωινές όσο και πιο βραδινές εμφανίσεις. Το print πέρα από τα εντυπωσιακά εμπριμέ μίντι φορέματα, εμφανίζεται και κάθε είδους τσάντες, όπως backpack, totes και handbags.

Η τελική πινελιά θα δοθεί με τις κλασικές μαύρες γόβες που κοσμούνται από χρυσές λεπτομέρειες και τελειοποιούν το απόλυτο classy βραδινό ντύσιμο. Μαζί εντοπίσαμε και την mini μαύρη τσάντα με την επιχρυσωμένη αλυσίδα που αποτελεί βασικό κομμάτι τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις.

Alviero Martini
Alviero Martini

Travel with style

Ο ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια εκλεπτυσμένη πρόταση για το χειμώνα, σχεδιασμένη για chic γυναίκες που αγαπούν τα ταξίδια, αναδεικνύοντας τη φυσική τους κομψότητα. Τα κομμάτια της συλλογής ενισχύουν το "Travel with style" φροντίζοντας τα απαραίτητα items να ταιριάζουν στη δυναμική κάθε γυναίκας. Καθώς το cherry red είναι το χρώμα της φετινής φθινοπωρινής σεζόν, η Alviero Martini 1a Classe πρόσθεσε στη συλλογή της την κόκκινη βαλίτσα με τις δερμάτινες λεπτομέρειες, η οποία λόγω της σύνθεσής και του μειωμένου βάρους της, θα κάνει τα επόμενα σας ταξίδια ακόμα πιο ευχάριστα. Και κυρίως, κομψά!

Alviero Martini

Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

Τα αξεσουάρ αποτελούν τα κομμάτια που μπορούν να υπογραμμίσουν την αυθεντικότητα της γυναίκας και η Alviero Martini 1a Classe είναι αυτή που μεριμνεί ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Μέσα από μεγάλη ποικιλία της συλλογής που φιλοξενεί η boutique, διακρίναμε κάποια εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως είναι το χρυσό τσιμπιδάκι με τις πέρλες, τα αστραφτερά τετραγωνισμένα σκουλαρίκια και το επιχρυσωμένο ρολόι που προσδίδουν μία δόση νεανικής και παιχνιδιάρικης νότας σε κάθε εμφάνιση, ενώ παράλληλα μπορούν να στηρίξουν την τάση της "ήσυχης πολυτέλειας".

Τέλος, ακόμα και αν τα basic χρώματα δεν σταματάνε ποτέ να είναι στη μόδα, οι έντονες αποχρώσεις στις τσάντες μπορούνε να δώσουν ένα διαφορετικό, πιο pop ύφος στην εμφάνιση κάθε γυναίκας που επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Alviero Martini
Alviero Martini

Alviero Martini

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συλλογή μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Alviero Martini 1a Classe στο Instagram.

Alviero Martini 1a Classe flagship store

Κολοκοτρώνη 1, Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3218606

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ