Follow us

Η Αφροδίτη Λιάντου φόρεσε το τζιν παντελόνι που είναι απαραίτητο σε κάθε χειμερινή γκαρνταρόμπα

Το denim παντελόνι που δεν πρέπει να λείπει από καμία χειμερινή συλλογή

Η Αφροδίτη Λιάντου φόρεσε το τζιν παντελόνι που είναι απαραίτητο σε κάθε χειμερινή γκαρνταρόμπα Instagram

Τα denim παντελόνια ήταν ανέκαθεν μια κατηγορία ξεχωριστή στη συλλογή μας ανεξάρτητα από τη σεζόν την οποία διανύουμε. Τα τζιν παντελόνια έχουν μια μοναδική δυνατότητα να μπορούν να μας προσφέρουν ενημερωμένα όπως και άνετα outfits για κάθε στιγμή της ημέρας όπως και μεγάλη γκάμα επιλογών από πιθανά styling combos. Όλες μας βέβαια γνωρίζουμε πως το τζιν παντελόνι που θα επιλέξουμε για να προσθέσουμε στη συλλογή μας έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από εποχή σε εποχή.

Όσο η θερμοκρασία υποχωρεί επιλέγουμε denim παντελόνια των οποίων η απόχρωση ανήκει στη φθινοπωρινή και χειμερινή χρωματική παλέτα. Τα τζιν σε γκρι, σε σκούρο μπλε και μαύρο είναι αυτά τα οποία διαλέγουμε συχνότερα αυτή τη σεζόν έτσι ώστε να δώσουμε έναν φθινοπωρινό όπως και χειμερινό τόνο στις εμφανίσεις μας. Τα σκουρόχρωμα τζιν μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά και με στιλ με cardigans, blazers, καμπαρντίνες όπως και πουκάμισα ενώ όποια απόχρωση και εάν έχουμε επιλέξει για το top μέρος του συνόλου μας, το outfit μας θα έχει τη φθινοπωρινή ή χειμερινή χροιά που επιθυμούμε λόγω του σκουρόχρωμου χρώματος του παντελονιού μας.

Και ενώ όλες αυτές οι αποχρώσεις ενδείκνυνται για τη φθινοπωρινή και τη χειμερινή περίοδο, η must have απόχρωση που καλό θα ήταν να έχουμε όλες στην γκαρνταρόμπα μας είναι η σκούρα μπλε απόχρωση. Το τζιν παντελόνι το έχουμε άμεσα ταυτισμένο με το μπλε του χρώμα και αυτή είναι και η πιο κλασική εκδοχή του ενώ ανά εποχή επιλέγουμε ποια απόχρωση είναι αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη σεζόν.

Το ιδανικό μπλε σκούρο τζιν παντελόνι επέλεξε η Αφροδίτη Λιάντου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της όπου και απέδειξε πως ένα denim παντελόνι σε αυτό τον τόνο μπορεί να ενταχθεί και σε μία βραδινή περίσταση. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λιάντου επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι καμπάνα σε σκούρα μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με μπεζ πουλόβερ. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με τσάντα ώμου σε ιβουάρ απόχρωση και μαύρα μποτάκια.

Δες την εμφάνισή της

Η Αφροδίτη Λιάντου φόρεσε το τζιν παντελόνι που είναι απαραίτητο σε κάθε χειμερινή γκαρνταρόμπα

Ψηλόμεσο τζιν σε φαρδιά γραμμή, Calvin Klein

Ψηλόμεσο τζιν με εβαζέ μπατζάκια , Marks & Spencer

Ψηλόμεσο τζιν σε φαρδιά γραμμή, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ