Follow us

Polo Originals | Μια vintage συλλογή εμπνευσμένη από τις πρώτες μέρες της ιστορίας του Grand Prix

Η καμπάνια απαθανατίστηκε στο πολυσύχναστο pit lane της εμβληματικής πίστας Goodwood Motor Circuit

MissBloom TEAM
Courtesy of Ralph Lauren

Η συλλογή Polo Ralph Lauren Originals συνδυάζει άψογα την ποιοτική δεξιοτεχνία με τη vintage αισθητική. Αντλώντας έμπνευση από τη λαμπρή ιστορία του αγγλικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και του ακαδημαϊκού χώρου, η φθινοπωρινή αυτή σειρά διαθέτει επιλογές που έχουν τις ρίζες τους στην εξαιρετική δεξιοτεχνία των προσεκτικά επιμελημένων υφασμάτων.

Polo Originals | Μια vintage συλλογή εμπνευσμένη από τις πρώτες μέρες της ιστορίας του Grand Prix
Courtesy of Ralph Lauren

Τα βασικά κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν vintage μπουφάν μοτοσικλέτας και jacket με αυθεντικές αγωνιστικές λεπτομέρειες. Μέρος αυτών έχουν εμπνευστεί από την προσωπική γκαρνταρόμπα του Mr. Lauren. Τα κλασικά κομμάτια Polo Ralph Lauren είναι επίσης εμφανή σε αυτή τη συλλογή, όπως τα Fair Isle Sweaters με περίπλοκα μοτίβα από 13 μοναδικά νήματα σε πλούσια εποχιακά χρώματα.

Courtesy of Ralph Lauren

Η καμπάνια απαθανατίστηκε ανάμεσα στο πολυσύχναστο pit lane της εμβληματικής πίστας Goodwood Motor Circuit, στα γαλήνια παρασκηνιακά της αγγλικής επαρχίας. Οι εικόνες είναι εμπνευσμένες από τις πρώτες μέρες της ιστορίας των Grand Prix, όταν τα αγωνιστικά είδη, τα κλασικά ρούχα εργασίας και τα κομψά τουΐντ φοριούνταν από εκείνους που ξεκίνησαν την κληρονομιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Courtesy of Ralph Lauren

Βρείτε τη vintage συλλογή Polo Originals στις boutiques:

Ralph Lauren Κηφισιά: Κασαβέτη 19, Κηφισιά

Polo Ralph Lauren Αθήνα: Πανεπιστημίου 4, Αθήνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ