Follow us

Τα κασκόλ που θα ολοκληρώσουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις

Τα κασκόλ που θα ολοκληρώσουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Αρκετές είναι οι φορές που είχαμε εκφράσει τη νοσταλγία μας για συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία τα έχουμε συνδεδεμένα στο μυαλό μας το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Items όπως τα πουλόβερ, οι καμπαρντίνες, τα cardigans όπως και τα κασκόλ ήταν κάποια από αυτά που μας έκαναν να ανυπομονούμε για την υποχώρηση της θερμοκρασίας. Αναμφίβολα κάποια από αυτά που προαναφέραμε δεν μπορούν να φορεθούν με ευκολία το φθινόπωρο εάν η πλέξη τους είναι βαριά, μπορούν όμως να ταιριάξουν στο σύνολο μας με το απαραίτητο styling ή να επενδύσουμε σε αυτά για τον χειμώνα.

Εάν είσαι από τις γυναίκες που έχουν αδυναμία στα πλεκτά τότε σίγουρα μια από τις στιλιστικές σου αδυναμίες θα είναι τα κασκόλ. Τα αγαπημένα κασκόλ, πέρα από την πρακτική άνεση και ζεστασιά που μας προσφέρουν, μας χαρίζουν έξτρα στιλιστικούς πόντους με μεγάλη ευκολία. Μπορούν να ολοκληρώσουν το look μας σε οποιαδήποτε περίσταση ενώ πάντοτε θα μας κάνουν να αισθανόμαστε αλλά και να αποπνέουμε μια cozy αίσθηση. Η ποικιλία σε κασκόλ είναι μεγάλη στα fashion brands τόσο σε γραμμές, μήκη και υφάσματα όσο και σε χρώματα και πλέξεις.

Όποιο και εάν είναι το γούστο σου ένα κασκόλ πάντοτε θα ταιριάζει στην εμφάνιση σου και θα σε κολακεύει καθώς ολοκληρώνει ιδανικά κάθε χειμερινό σύνολο όπως ταιριάζει και απόλυτα με κάθε πανωφόρι. Παλτό, μπουφάν, καμπαρντίνα ή blazer, ό,τι πανωφόρι και να επιλέξεις ένα κασκόλ θα ολοκληρώσει το look σου δίνοντας σου τον "χουχουλιάρικο" και stylish τόνο που επιθυμείς.

Τα κασκόλ που διαλέξαμε

Κασκόλ από ανάμεικτο μαλλί, Benetton

Κασκόλ με κουκούλα και χρωματιστά τμήματα, Zara

Κασκόλ από 100% κασμίρι, Marks & Spencer

Κασκόλ μεγάλα καρό, Mango

Κασκόλ με λεπτή πλέξη, H&M

Κασκόλ από 100% μαλλί με λεπτομέρεια κρόσσια, Massimo Dutti

Ριπ κασκόλ, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ