Follow us

Τα κομμάτια στα οποία μπορείς να βασιστείς για μία εύκολη χειμερινή capsule wardrobe

Τα fashion items που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι εύκολα και κομψά κατά τη χειμερινή σεζόν

Τα κομμάτια στα οποία μπορείς να βασιστείς για μία εύκολη χειμερινή capsule wardrobe Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε σκοπό όταν επενδύουμε σε ένα fashion item να ταιριάζει στο στιλ μας, να μας κολακεύει όπως και να μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας. Ο τρόπος που ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας μπορεί να μας εξυπηρετήσει στην καθημερινότητα μας είναι με το να συνδυάζεται με ευκολία με τα περισσότερα κομμάτια της συλλογής μας. Καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε μία capsule wardrobe μπορούμε να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο από τα πρωινά μας τα οποία αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε.

Τα key items της συλλογής μας μπορούν να μας εξυπηρετήσουν τόσο εάν πρόκειται να πάμε στο γραφείο, με μία φίλη για brunch ή έξω από το σπίτι για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Τα key items που χρειαζόμαστε κατά τη χειμερινή περίοδο είναι ανάγκη να έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία θα μας χαρίσουν άνεση, ζεστασιά και στιλ.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα staples κομμάτια τα οποία προτείνουν οι fashionistas για να δημιουργείς με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια κομψά και ενημερωμένα looks για κάθε περίσταση.

Καμηλό παλτό

Ένα καμηλό παλτό είναι αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες και εξυπνότερες προσθήκες που μπορείς να εντάξεις στη συλλογή σου. Ένα παλτό σε αυτή την απόχρωση πρόκειται να είναι η νούμερο ένα go to επιλογή σου για κάθε σου εμφάνιση καθώς χαρίζει κομψότητα και ταιριάζει με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.


Πλεκτό two piece

Τα πλεκτά two pieces μπορούν να σε διευκολύνουν σε όλες τις περιστάσεις που αναρωτιέσαι τι να φορέσεις όπως και σε όλες τις περιστάσεις όπου επιθυμείς να συνδυάσεις άνεση, ζεστασιά και στιλ, όλα στο ίδιο look.


Maxi παλτό

Τα maxi παλτό μπορούν να ολοκληρώσουν με τον πιο chic και stylish τρόπο οποιοδήποτε σύνολο σου. Είτε έχεις επιλέξει να φορέσεις φόρμα, κολάν ή παντελόνι, φούστα, ή φόρεμα, ένα maxi παλτό θα δώσει στο look σου τον χειμερινό cozy και κομψό τόνο που επιθυμείς.



Cozy πουλόβερ

Τα αγαπημένα μας πουλόβερ είναι τα χειμερινά key items που όλες μας λατρεύουμε να φοράμε σε κάθε περίσταση καθώς μας δίνουν τη χειμερινή αίσθηση που αποζητάμε, ενώ είναι το go to item το οποίο επιλέγουμε να φορέσουμε όσο πιο συχνά μπορούμε. Με φούστες, παντελόνια, κολάν αλλά και φορέματα, τα πουλόβερ είναι το ορόσημο της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας.

Blazers

Τα blazers είναι αδιαμφισβήτητα στην κατηγορία των key items μίας γκαρνταρόμπας καθώς έχουν τη δυνατότητα τόσο να αναβαθμίσουν κάθε casual όπως και formal σύνολο όσο και να συνδυαστούν αρμονικά με κάθε item της συλλογής μας.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ