Follow us

Πώς να συνδυάσεις δύο χρώματα leather σε ένα look σύμφωνα με τη Νάντια Ράπτη

Η Νάντια Ράπτη συνδύασε με κομψό τρόπο δύο leather items με διαφορετικό χρώμα

Πώς να συνδυάσεις δύο χρώματα leather σε ένα look σύμφωνα με τη Νάντια Ράπτη Instagram

Πολλά κομμάτια ενώ θεωρούνται κλασικά και διαχρονικά υπάρχουν κάποιες σεζόν που επανέρχονται εντονότερα στις τάσεις της μόδας. Αυτό είδαμε να συμβαίνει με το τζιν ύφασμα το οποίο πρωταγωνιστεί από την άνοιξη σε ρούχα όπως και αξεσουάρ ενώ για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 βλέπουμε έντονα να κυριαρχεί το leather. Leather καμπαρντίνες, παλτό, blazers, jackets, φούστες, σορτς, παντελόνια και φορέματα είναι κομμάτια που βρίσκουμε σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά ενώ βλέπουμε όλο και συχνότερα να τα φοράνε συχνά οι ενημερωμένες fashion lovers.

Στα leather κομμάτια το χρώμα που επικρατεί περισσότερο είναι το κλασικό και διαχρονικό μαύρο, ένα χρώμα που ακόμη και στο ιδιαίτερο δερμάτινο ύφασμα είναι κομψό και απόλυτα timeless. Το επόμενο χρώμα που παρατηρούμε να παίρνει τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις είναι το καφέ. Το καφέ χρώμα τη φετινή σεζόν έχει την τιμητική του, με την τάση της ήσυχης πολυτέλειας να το φέρνει στο προσκήνιο προτείνοντας το σε κάθε είδος fashion item για να προσφέρει στο look μας φινέτσα και στιλ.

Και ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως το καφέ χρώμα δεν ταιριάζει με το μαύρο, τα φετινά trends αποδεικνύουν πως τα δύο χρώματα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και με μεγάλη επιτυχία. Πέρα από έναν απλό συνδυασμό καφέ και μαύρου, ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο styling combo είναι να συνδυάσεις leather items σε αυτές τις αποχρώσεις δημιουργώντας έτσι ένα κομψό και απόλυτα επίκαιρο σύνολο.

Το fashion inspo για το πως να συνδυάσουμε τα δύο διαφορετικά χρώματα leather μας την έδωσε ένα πρόσφατο look της Νάντιας Ράπτη. Συγκεκριμένα, η Νάντια Ράπτη επέλεξε να φορέσει ένα leather σορτς σε μαύρο χρώμα το οποίο συνδύασε με λευκό top και μαύρο leather blazer. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με leather μπότες σε καφέ χρώμα και τσάντα ώμου σε ταμπά απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της


Για να συνδυάσεις με επιτυχία τα δύο αυτά χρώματα σε ένα leather σύνολο μπορείς να φορέσεις μία φούστα ή ένα σορτς σε μαύρο χρώμα και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μπότες σε καφέ χρώμα ή το αντίστροφο, να είναι δηλαδή τα παπούτσια σου μαύρο χρώμα και τα leather κομμάτια του συνόλου σου καφέ όπως μία φούστα, ένα leather jacket ή blazer ή μία τσάντα για ένα πιο ήπιο look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ