Follow us

Λατρεύεις τα παντελόνια τον χειμώνα; Αυτά θα χρειαστείς στην γκαρνταρόμπα σου

Τα παντελόνια που θα αναβαθμίσουν τις χειμερινές εμφανίσεις σου

Λατρεύεις τα παντελόνια τον χειμώνα; Αυτά θα χρειαστείς στην γκαρνταρόμπα σου Splash News / Ideal Images

Μπορεί τα φορέματα και οι φούστες της γκαρνταρόμπας μας να είναι key items της συλλογής μας για πολλές περιστάσεις, στα παντελόνια όμως βασιζόμαστε οι περισσότερες από εμάς όταν η θερμοκρασία αρχίζει και υποχωρεί. Παρόλο που τα περισσότερα παντελόνια θεωρούνται staple κομμάτι μίας capsule wardrobe, σε κάθε νέα σεζόν επικρατούν διαφορετικές γραμμές, υφάσματα όπως και στιλ παντελονιών τα οποία μας χαρίζουν μία ανανεωμένη εμφάνιση.

Τα γυναικεία παντελόνια εδώ και πολλά χρόνια μας εξυπηρετούν στο να δημιουργούμε κομψές και άνετες εμφανίσεις ενώ η ποικιλία στην οποία τα βρίσκουμε ικανοποιεί κάθε είδος γούστου και στιλιστικής προτίμησης. Cargo, παντελόνες, knitted, tailored όπως και τζιν είναι κάποιες από τις επιλογές μας για ενημερωμένα και chic σύνολα.

Τα παντελόνια που θα αναβαθμίσουν τα looks σου τον φετινό χειμώνα.

Το πρώτο στη λίστα μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα denim παντελόνι σε κλασική γραμμή. Διαχρονικό, εύκολο να συνδυαστεί με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, ένα τζιν σε μπλε χρώμα και κλασική γραμμή δεν μπορεί να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.


Τα πλεκτά κομμάτια της συλλογής μας είναι αυτά τα οποία αναζητάμε εντονότερα τις κρύες ημέρες του χειμώνα όπως και τις ημέρες που επιθυμούμε να συνδυάσουμε άνεση με στιλ. Ένα πλεκτό παντελόνι σε loose γραμμή είναι ιδανικό για κάθε περίσταση της καθημερινότητας σου ενώ ταιριάζει τόσο με τα πλεκτά tops της γκαρνταρόμπας σου όπως και με jackets, blazers αλλά και παλτό.


Μία παντελόνα είναι απαραίτητη σε κάθε ντουλάπα ειδικά κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Για να δημιουργήσεις μία capsule wardrobe επένδυσε σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις ξεκινώντας από μία παντελόνα σε μαύρο χρώμα.


Ένα λευκό tailored παντελόνι πρόκειται να ανανεώσει τις χειμερινές σου εμφανίσεις βοηθώντας σε να δημιουργήσεις κομψά και διαχρονικά looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Μη "φοβηθείς” να το συνδυάσεις με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και μην ξεχνάς ότι το λευκό χρώμα είναι όσο διαχρονικό και κλασικό είναι και το μαύρο.


Ένα wide leg denim παντελόνι πρόκειται να είναι η go to επιλογή σου τις ημέρες που θέλεις να είσαι άνετη και να δημιουργήσεις ένα casual σύνολο έχοντας την στιλιστική ασφάλεια που σου προσφέρει το τζιν ύφασμα.


Ένα leather παντελόνι σε loose γραμμή πρόκειται να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ενημερωμένα και bold σύνολα προσφέροντας σου παράλληλα την άνεση της άνετης γραμμής του. Ένα παντελόνι leather σε μαύρο ή καφέ χρώμα θα ταιριάξει εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της συλλογής σου χωρίς να σε προβληματίσει.


Μία παντελόνα σε έντονο χρώμα και συγκεκριμένα σε έντονο κόκκινο, είναι μία από τις πιο stylish και επίκαιρες αγορές που μπορείς να κάνεις για τη φετινή σεζόν. Με το έντονο κόκκινο χρώμα στο προσκήνιο, ένα παντελόνι σε αυτό το χρώμα πρόκειται να σου χαρίσει μία bold εμφάνιση που θα ανανεώσει τη διάθεση σου.


Η επιστροφή της μόδας των 90s όπως και των cargo κομματιών είναι ένα trend που συνεχίζει να επικρατεί και μας αρέσει πολύ. Τα cargo παντελόνια είναι μία από τις πιο πρακτικές και άνετες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις για μία stylish και casual καθημερινότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ