Follow us

Τα κολάν για τα πιο άνετα casual chic looks του χειμώνα

Ο καλύτερος σύμμαχος της γκαρνταρόμπας μας τις ημέρες που θέλουμε να συνδυάσουμε άνεση με στιλ

Τα κολάν για τα πιο άνετα casual chic looks του χειμώνα Splash News / Ideal Images

Για κάθε εποχή έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας κομμάτια τα οποία γνωρίζουμε πως θα μας παρέχουν άνεση στις περιστάσεις που τα χρειαζόμαστε όπως και τις ημέρες όπου η πρακτικότητα και η ευελιξία είναι η προτεραιότητα μας όταν δημιουργούμε το σύνολο μας. Την εποχή του φθινοπώρου και του χειμώνα τα items τα οποία παίρνουν αυτό τον ρόλο είναι τα κολάν και οι αγαπημένες μας φόρμες.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μοιράζουμε τις άνετες εμφανίσεις φορώντας είτε κολάν είτε φόρμες η αλήθεια όμως είναι πως τα leggings είναι πολύ ευκολότερο να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όπως και να μας προσφέρουν ένα look για τις περισσότερες ώρες της ημέρας ειδικά με ένα προσεγμένο styling.

Τα κολάν μπορούν να συνδυαστούν την εποχή του χειμώνα με πουλόβερ, cardigans, blazers, παλτό και ζιβάγκο, με οτιδήποτε δηλαδή μπορούμε να συνδυάσουμε ένα παντελόνι, δίνοντας του όμως μια περισσότερο casual πινελιά και σε εμάς μια αδιαμφισβήτητη άνεση και ευελιξία κινήσεων.

Λόγω της δημοφιλίας τους τα τελευταία χρόνια μπορούμε να βρούμε στην αγορά μεγάλη ποικιλία έτσι ώστε να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας όπως και στις ανάγκες της καθημερινότητας μας.

Παρακάτω σου προτείνουμε τα κολάν που θα ανανεώσουν τις φθινοπωρινές και τις χειμερινές σου εμφανίσεις.

Editor’s pick

Κολάν με φερμουάρ στο τελείωμα, Calvin Klein

Αθλητικό κολάν High Waist, Η&Μ

Κολάν με rib ύφανση, Tommy Hilfiger

Κολάν seamless με μήκος μέχρι τον αστράγαλο, Oysho

Shaping Κολάν, Tezenis

Thermal Leather Effect Κολάν, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ