Follow us

Οι 4 εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στο Madwalk 2023 | Το mini velvet φόρεμα, το blazer dress και τα θηλυκά cut-outs

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε τη μεγάλη γιορτή μόδας και μουσικής.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά NDP Photo Agency

Χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Fashion Music Project της χρονιάς, το MadWalk. Η μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής έγινε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου με τη Βίκυ Καγιά να έχει αναλάβει την παρουσίαση.

'Οπως ήταν αναμενόμενο, η Βίκυ Καγιά περπάτησε στην πασαρέλα του MadWalk, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τα τέσσερα διαφορετικά looks που φόρεσε. Αρχικά, η παρουσιάστρια και μοντέλο εμφανίστηκε με ένα mini μαύρο βελούδινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Για το επόμενο look της, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα γαλάζιο blazer dress με πολύ κοντό μαύρο σορτς και μαύρες γόβες, υιοθετώντας έτσι το "no pants trend". Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια περπάτησε στην πασαρέλα του MadWalk με ένα mini off shoulder φόρεμα, στο απόλυτο color trend της σεζόν, δηλαδή το κόκκινο.

Στην τελευταία και πιο εντυπωσιακή εμφάνισή της, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα maxi μαύρο φόρεμα με μεγάλα cut-outs που τόνιζαν τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

Look 1

Look 2

Οι 4 εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στο Madwalk 2023 | Το mini velvet φόρεμα, το blazer dress και τα θηλυκά cut-outs

Look 3

Instagram @vickykaya_

Look 4

Instagram @vickykaya_

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ