Οι 4 εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στο Madwalk 2023 | Το mini velvet φόρεμα, το blazer dress και τα θηλυκά cut-outs

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε τη μεγάλη γιορτή μόδας και μουσικής.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Fashion Music Project της χρονιάς, το MadWalk. Η μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής έγινε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου με τη Βίκυ Καγιά να έχει αναλάβει την παρουσίαση.

'Οπως ήταν αναμενόμενο, η Βίκυ Καγιά περπάτησε στην πασαρέλα του MadWalk, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τα τέσσερα διαφορετικά looks που φόρεσε. Αρχικά, η παρουσιάστρια και μοντέλο εμφανίστηκε με ένα mini μαύρο βελούδινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Για το επόμενο look της, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα γαλάζιο blazer dress με πολύ κοντό μαύρο σορτς και μαύρες γόβες, υιοθετώντας έτσι το "no pants trend". Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια περπάτησε στην πασαρέλα του MadWalk με ένα mini off shoulder φόρεμα, στο απόλυτο color trend της σεζόν, δηλαδή το κόκκινο.

Στην τελευταία και πιο εντυπωσιακή εμφάνισή της, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα maxi μαύρο φόρεμα με μεγάλα cut-outs που τόνιζαν τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

Look 1

Look 2

Look 3

Look 4

Διαβάστε Επίσης