Follow us

Η Ραφαέλα Ψαρρού υιοθέτησε το no pants trend με τον πιο κομψό τρόπο

Η τολμηρή τάση που υιοθέτησε η Ραφαέλα Ψαρρού.

MissBloom TEAM
Η Ραφαέλλα Ψαρρού υιοθέτησε το no pants trend με τον πιο κομψό τρόπο Instagram

Οι τάσεις που πρωταγωνιστούν την εκάστοτε σεζόν δεν είναι εύκολο να υιοθετηθούν από όλες τις γυναίκες καθώς κάποιες είναι περισσότερο τολμηρές από άλλες και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καθημερινότητας μας ούτε στους ρυθμούς μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μίας πολύ ιδιαίτερης τάσης που δεν μπορεί να ενταχθεί με ευκολία στα σύνολα μας είναι η no pants τάση.

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας ήταν αυτοί που πρότειναν την bold τάση αναδεικνύοντας την στις πασαρέλες με τις προτάσεις τους για τη σεζόν που διανύουμε. Έπειτα από τα catwalks των fashion houses είδαμε αρκετές fashion lovers να εντάσσουν το trend σε κάποιες εμφανίσεις τους καταφέρνοντας να φέρουν την τάση στα μέτρα του στιλ τους.

Η Ραφαέλα Ψαρρού ήταν ένα από τα fashion it girls που επέλεξαν να υιοθετήσουν την τολμηρή τάση και να την εντάξουν στην εμφάνιση τους με κομψό και stylish τρόπο. Συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Ψαρρού επέλεξε να φορέσει ένα blazer dress σε μαύρο χρώμα με λεπτομέρειες τα χρυσά του κουμπιά. Το blazer dress της συνδύασε με τσαντάκι και pointy γόβες σε ασημένια αστραφτερή απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της


Τα blazer dresses για να υιοθετήσεις το look

Εφαρμοστό φόρεμα-σακάκι, H&M

Μακρύ blazer με ζώνη, Zara

Μακρύ σακάκι, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ