Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε την πιο must φούστα του χειμώνα

Η διαχρονική φούστα που θα φοράς στο repeat αυτή τη σεζόν

Κλέλια Ανδριολάτου | Ο casual τρόπος που φόρεσε την τάση της σεζόν που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις Instagram@klelia_andriolatou

Οι φετινές τάσεις είναι εύκολο να διακριθούν ειδικά από τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και την παρακολουθούν έτσι ώστε να είναι up to date με τα νέα trends που μπορούν να εντάξουν στο στιλ τους και την γκαρνταρόμπα τους. Μία από τις επικρατέστερες και πιο φινετσάτες τάσεις της σεζόν είναι η quiet luxury τάση. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας μας έχει απασχολήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει να μας απασχολεί και κατά τη χειμερινή σεζόν.

Η τάση της "ήσυχης πολυτέλειας” επικρατεί όχι μόνο στα σύνολα τα οποία επιλέγουμε να δημιουργήσουμε όσο και στα κομμάτια τα οποία εντάσσουμε σε κάθε είδους στιλ outfit. Πολλά από αυτά τα fashion items που βλέποντας τα αναγνωρίζουμε απευθείας πως ανήκουν στην quiet luxury κατηγορία, λόγω του minimal ύφους τους, μπορούν να μας εξυπηρετήσουμε στο να δημιουργήσουμε με αυτά πολλά και διαφορετικά looks για αρκετές περιστάσεις. Τα fashion items τα οποία αναγνωρίζονται ξεκάθαρα ως quiet luxury items είναι εκείνα τα οποία τα βρίσκουμε σε καφέ, μπεζ ή καμηλό αποχρώσεις, με τους συγκεκριμένους τόνους να έχουν αναδειχθεί οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.

Τις συγκεκριμένες αποχρώσεις τις βλέπουμε τόσο σε πανωφόρια, πουλόβερ, blazer, κασκόλ, όπως και φορέματα αλλά και φούστες κατασκευασμένες από κάθε υλικό που ανταποκρίνεται στη χειμερινή σεζόν. Το trend του μπεζ και του καφέ έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities και fashion lovers εντάσσοντας τις φινετσάτες αποχρώσεις στο γούστο και το στιλ τους.

Ένα ακόμη fashion it girl που ξεχωρίσαμε και επέλεξε τη must φούστα της σεζόν είναι η Κλέλια Ανδριολάτου. Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου, σε βραδινή της έξοδο επέλεξε να φορέσει μία mini φούστα σε μπεζ απόχρωση την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες και turtleneck μαύρη μπλούζα διαφάνεια με λευκές λεπτομέρειες.

Δες την εμφάνισή της

Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε την πιο must φούστα του χειμώνα

Φούστα mini με κρυφό φερμουάρ, Benetton

Μίνι φούστα καστόρ, Zara

Μίνι ριγέ φούστα με πλισέ λεπτομέρειες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ