Follow us

Οι Βlack Friday πρoσφορές ξεκίνησαν στο epapoutsia.gr

Mέσα από την άνεση του σπιτιού σου, μπορείς να αποκτήσεις τα fashion items που πάντα ονειρευόσουν στο epapoutsia.gr

MissBloom TEAM
Οι Βlack Friday πρσφορές ξεκίνησαν στο epapoutsia.gr Courtesy of epapoutsia.gr

H πιο πολυαναμενόμενη Παρασκευή όλου του χρόνου is back! Oι Βlack Friday πρσφορές του epapoutsia.gr είναι εδώ. Το epapoutsia.gr παρουσιάζει ελκυστικές εκπτώσεις σε γυναικεία και ανδρικά αθλητικά παπούτσια, μποτάκια, αξεσουάρ κλπ. που έχουν την υπογραφή αγαπημένων premium brands όπως Geox, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Puma, New Balance…Ο κατάλογος είναι ατελείωτος και οι επιλογές πολλές!

Για εμφανίσεις που θα κόβουν την ανάσα αυτό τον χειμώνα και για να αποκτήσεις το celebrity look που πάντα ονειρευόσουν, άδραξε την ευκαιρία μέσα από τις μεγάλες εκπτώσεις του epapoutsia.gr και ανακάλυψε key items που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κομψά looks που θα σου χαρίσουν την αυτοπεποίθηση και το στυλ που χαζεύεις και ζηλεύεις στο IG feed σου και στα magazine pages.

Για business look μπορείς να βρεις κλασσικά shoes κομμάτια και πολυτελή αξεσουάρ, όπως μία fashionable τσάντα ή ένα κόσμημα που θα αναβαθμίσουν το total look σου. Οι επιλογές είναι αμέτρητες για all day looks. Αν είσαι αθλητικός τύπος, τα πιο άνετα αθλητικά παπούτσια επώνυμων brands όχι μόνο για την daily γυμναστική σου, αλλά και για τις βραδινές σου βόλτες καθώς το sportswear έχει μπει δυναμικά στη μόδα με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Eννοείται πως αν ανήκεις στους GENZ, το epapoutsia.gr είναι το fashion dreamland σου για ότι στυλ σε εκφράζει και σε εμπνέει.

Για τους μικρούς fashionistas, σίγουρα έχουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν στους διαδρόμους των σχολείων με εντυπωσιακά παπούτσια και σακίδια πλάτης, trend κασετίνες, τσαντάκια μέσης, παγούρια..

Μικροί και μεγάλοι smart shoppers με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων θα αποκτήσουν κομψά και πολυτελή δώρα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές μέσω του epapoutsia.gr, αλλά θα έχουν και την ευκαρία να δείξουν την αγάπη τους και την ευγνωμοσύνη τους, στους φίλους και συγγενείς, προσφέροντας luxury brand δώρα. Περιηγήσου στο eshop του epapoutsia.gr γιατί με τις Black Friday προσφορές, αυτή την σεζόν έχεις την ευκαρία να ξεχωρίσεις με luxury ή street style looks κάθε μέρα.

Mπές τώρα στο epapoutsia.gr για τις πιο Βlack Friday προσφορές!

Follow @epapoutsia.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ