Follow us

Το stylish φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για μία βραδιά στο θέατρο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για μία θεατρική παράσταση αυτή την εποχή

Το stylish φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για μία βραδιά στο θέατρο Instagram

Μπορεί κάποια από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας να είναι διαχρονικά και "πασπαρτού” δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να μπορούμε να τα φορέσουμε σε πολλές και διάφορες περιστάσεις ενώ κάποια άλλα είναι περισσότερο ιδιαίτερα και επιλέγουμε να τα φοράμε σε συγκεκριμένες περιστάσεις και events. Οι ιδιαίτερες αυτές περιστάσεις είναι εκείνες οι οποίες μπορεί να απαιτούν ένα συγκεκριμένο dress code ή είναι ένα event το οποίο μας εμπνέει να επιλέξουμε ένα διαφορετικό σύνολο από ότι θα επιλέγαμε σε άλλη περίσταση, τέτοια events μπορεί να είναι ένας γάμος, μία συναυλία ή μία θεατρική παράσταση.

Το τι θα επιλέξουμε να φορέσουμε σε μία θεατρική παράσταση εξαρτάται αρχικά από την εποχή την οποία διανύουμε. Ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας που παίζει ρόλο είναι αναμφίβολα το στιλ και το γούστο μας, παρ' αυτά όμως υπάρχουν κάποιες επιλογές που μπορούν όποιο και εάν είναι το στιλ μας να μας βγάλουν στιλιστικά ασπροπρόσωπες και ταυτόχρονα πολύ καλοντυμένες. Ένα maxi φόρεμα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μία από τις πιο θηλυκές και ασφαλείς επιλογές που μπορούμε να διαλέξουμε σε μία βραδιά θεάτρου.

Η γκάμα επιλογών σε maxi φορέματα που μας προσφέρεται είναι μεγάλη και γι' αυτό μπορούμε να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για αυτά που ταιριάζουν στην εν λόγω περίσταση. Ένα σεμιζιέ φόρεμα ή ένα φόρεμα που έχει σεμιζιέ ή κρουαζέ γραμμή μπορεί να μας χαρίσει μία πολύ κομψή εμφάνιση ενώ extra στιλιστικούς πόντους μπορούμε να κερδίσουμε εάν το φόρεμα μας έχει ένα ενδιαφέρον μοτίβο.

Το ιδανικό φόρεμα για μία θεατρική παράσταση φόρεσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην πρεμιέρα της παράστασης "Ευαγγελισμος το μιούζικαλ” στην οποία πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε ένα maxi φόρεμα με V neck σε λευκό χρώμα και μαύρα λουλούδια. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα μποτάκια.

Δες την εμφάνισή της

Το stylish φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για μία βραδιά στο θέατρο

Εάν στο στιλ σου δεν ταιριάζουν τα έντονα μοτίβα μπορείς να επιλέξεις ένα περισσότερο διακριτικό pattern ή ένα μονόχρωμο φόρεμα.

Εμπριμέ φόρεμα πουκαμίσα, Zara

Φόρεμα από σατέν με τύπωμα, Sisley

Idano Douce φόρεμα, Anna Riska

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ