Follow us

Στη Zara βρήκαμε το πιο φινετσάτο metallic σύνολο που θα φορέσεις φέτος

Το metallic σύνολο που θα φορούσες χωρίς δεύτερη σκέψη

Στη Zara βρήκαμε το πιο φινετσάτο metallic σύνολο που θα φορέσεις φέτος Splash News / Ideal Images

Είναι πολλές οι περιστάσεις στις οποίες αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεχωρίζουμε με το σύνολο μας όμως κάποιες φορές θέλουμε να ξεχωρίζουμε χωρίς το σύνολο μας να είναι too much η να ξεφεύγουμε πολύ από το στιλ μας. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν αρκετά fashion items τα οποία μπορούν να μας χαρίσουν μία αρμονικά εντυπωσιακή εμφάνιση όπως και να επιλέξουμε ένα statement κομμάτι το οποίο θα είναι ταυτόχρονα απόλυτα φινετσάτο.

Μία από τις bold τάσεις της σεζόν είναι αναμφίβολα η τάση των metallics. Η εν λόγω τάση μπορεί να είναι ταυτισμένη με μαξιμαλιστικά σύνολα όμως λόγω της μεγάλης ποικιλίας στην αγορά μπορούμε να βρούμε το κομμάτι το οποίο θα μας χαρίσει την στιλιστική αρμονία που αναζητάμε αλλά και θα εκφράζει την στιλιστική μας ταυτότητα. Μπορούμε είτε να εντάξουμε στα looks μας metallic λεπτομέρειες μέσω αξεσουάρ όπως φορώντας ένα ζευγάρι metallic παπούτσια ή κρατώντας μία τσάντα. Από την άλλη υπάρχουν και κομμάτια τα οποία είναι μία fancy εκδοχή των κλασικών και διαχρονικών staples της γκαρνταρόμπας μας τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν τη φινέτσα των staples και το glam στοιχείο του trend.

Το ιδανικό co ord που μπορεί να σου χαρίσει ένα απόλυτα classy και ταυτόχρονα statement look το ανακαλύψαμε στη Zara. Συγκεκριμένα, στη νέα συλλογή της Zara ανακαλύψαμε το two piece που αποτελείται από μάξι μεταλλιζέ φούστα σε χρυσή απόχρωση και ασορτί μεταλλιζέ χρυσό πουκάμισο. Το εν λόγω co ord μπορεί να συνδυαστεί τόσο με μαύρα αξεσουάρ όπως και με λευκά ενώ για ένα περισσότερο bold αποτέλεσμα μπορείς να συνδυάσεις το χρυσό μεταλλιζέ με ασημένιες λεπτομέρειες.

Γυαλιστερό πουκάμισο, Zara

Μακριά μεταλλιζέ φούστα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ