Follow us

Η Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσε ένα διαχρονικό κοστούμι με τον πιο μοντέρνο τρόπο

Το επίκαιρο look της Ευαγγελίας Συριοπούλου που θέλουμε να αντιγράψουμε

Η Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσε ένα διαχρονικό κοστούμι με τον πιο μοντέρνο τρόπο NDP

Μπορεί η quiet luxury τάση να έχει στρέψει όλη την στιλιστική μας προσοχή επάνω της, είναι αρκετές όμως οι τάσεις της σεζόν οι οποίες συνυπάρχουν με την τάση της ήσυχης πολυτελείας οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους απόλυτα αρμονικά και επιτυχημένα. Καθώς η quiet luxury τάση μας προτείνει να φοράμε κλασικές και απλές γραμμές σε ουδέτερους και γήινους τόνους δημιουργώντας διαχρονικά και minimal σύνολα, είναι εύκολο να συνδυαστούν με κάποιες από τις bold τάσεις που αξίζει να δοκιμάσουμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του απόλυτου matching combo τάσεων είναι το quiet luxury trend όταν συνδυάζεται με την τάση του έντονου κόκκινου. Η bold τάση του έντονου κόκκινου μας προτρέπει να εντάξουμε στις καθημερινές αλλά και στις βραδινές εμφανίσεις μας την ένταση του φλογερού κόκκινου είτε υιοθετώντας ένα total red look είτε εντάσσοντας διακριτικές λεπτομέρειες στην εμφάνιση μας με οποιονδήποτε τρόπο ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας. Κρατώντας μια κόκκινη τσάντα, φορώντας ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια, ένα blazer, ένα κασκόλ ή ακόμη και κάλτσες σε κόκκινο χρώμα είναι ένας από τους τρόπους που μπορούμε να υιοθετήσουμε το hot red trend.

Ακριβώς αυτό έκανε και η Ευαγγελία Συριοπούλου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ένταξε την τάση του κόκκινου στο look της με τον τρόπο που ήταν σε περισσότερη αρμονία με το στιλ της. Επέλεξε να φορέσει ένα καρό κοστούμι σε γκρι σκούρα απόχρωση το οποίο συνδύασε με ένα κόκκινο τσαντάκι ωμού και pointy γόβες σε σκούρα κόκκινη απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσε ένα διαχρονικό κοστούμι με τον πιο μοντέρνο τρόπο

Άλλα styling combos για να εντάξεις την τάση του κόκκινου στα looks σου


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ