Follow us

Το μεγαλύτερο fashion λάθος που χρειάζεται να αποφύγεις με τα πλεκτά ρούχα

Πώς θα διατηρήσεις τα πλεκτά ρούχα σε τέλεια κατάσταση.

street style Splash News /Ideal Image

Όσο περισσότερο χαμηλώνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο μεγαλώνει η ανάγκη για περισσότερα πλεκτά ρούχα που θα σε προστατεύσουν από το κρύο. Τα πλεκτά πουλόβερ και φορέματα, τα γιλέκα και παντελόνα, οι πλεκτές φούστες και ζακέτες είναι ιδανική επιλογή για να δημιουργήσεις cozy looks, όποια κι αν είναι η περίσταση. Η σπουδαιότητα των πλεκτών είναι τόσο μεγάλη μάλιστα που χρειάζεται να γνωρίζεις τους καλύτερους τρόπους φροντίδας τους ώστε να καταφέρεις να τα διατηρήσεις σε άριστη κατάσταση.

Εκτός από το πλύσιμο και εν γένει τις συμβουλές φροντίδας που αξίζει να γνωρίζεις (μπορείς να τις διαβάσεις εδώ), ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καθοριστικό ρόλο παίζει και ο τρόπος που θα αποθηκεύσεις τα πλεκτά ρούχα σου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους fashion experts είναι σχεδόν απαγορευτικό να κρεμάς τα πλεκτά σε κρεμάστρες, όπως κάνεις με όλα τα υπόλοιπα ρούχα. Οι κρεμάστρες κάνουν τα πλεκτά να χάνουν το σχήμα τους, ενώ ενδέχεται να δημιουργηθούν και τυχόν τραβήγματα που θα καταστρέψουν το πλεκτό σου. Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης είναι να τα διπλώσεις προσεκτικά και να τα τοποθετήσεις σε ένα συρτάρι.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ