Follow us

Τα είδη παλτό που επιλέγουν οι ενημερωμένες fashion influencers φέτος τον χειμώνα

Τα παλτό που θα σου χαρίσουν τα πιο ενημερωμένα και stylish looks της σεζόν

Τα είδη παλτό που επιλέγουν οι ενημερωμένες fashion influencers φέτος τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Αναμφίβολα στις περισσότερες από εμάς αρέσει το καλοκαίρι για πολλούς λόγους τόσο λόγω του καιρού όσο και λόγω των ανάλαφρων στιλιστικών επιλογών που μας προσφέρει. Το φετινό φθινόπωρο μας έδωσε την ευκαιρία να πειραματιστούμε με τις κομψές τάσεις που επικρατούν και πρόκειται να συνεχίσουν να μας απασχολούν τον χειμώνα όπου θα διανύσουμε. Τον χειμώνα τον περιμένουμε με ενθουσιασμό καθώς είναι επίσημα η σεζόν όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε cozy outfits με τα πιο stylish χειμερινά items.

Ένα από τα κομμάτια τα οποία ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε να φοράμε είναι τα αγαπημένα μας παλτό. Τα παλτό που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν είναι κυρίως εκείνα τα οποία μας προσδίδουν φινέτσα και μας φέρνουν κοντά στα ιδανικά της quiet luxury τάσης. Τα fashion it girls που ακολουθούμε στα social media και μας προσφέρουν fashion inspo, έχουν ήδη ξεκινήσει να φοράνε τα παλτό τους δίνοντας μας έτσι μία ιδέα για τα πιο ενημερωμένα street style looks, όπως και για το ποια είναι τα παλτό στα οποία αξίζει να επενδύσουμε.

Τα παλτό που θα πρωταγωνιστήσουν τον φετινό χειμώνα.

Τα καφέ παλτό είναι μία από τις must επενδύσεις που πρέπει να κάνεις στην γκαρνταρόμπα σου όχι μόνο για αυτή τη σεζόν αλλά και για τις επόμενες καθώς το καφέ είναι ένα απόλυτα διαχρονικό χρώμα. Με το καφέ να είναι το νέο μαύρο σίγουρα ένα καφέ παλτό θα σου προσφέρει μία ενημερωμένη και κλασική εμφάνιση.


Το duvet coat. Το παλτό – μπουφάν που θυμίζει πάπλωμα είναι ένα πανωφόρι το οποίο πέρα από στιλιστικούς πόντους πρόκειται να σου χαρίσει και τη ζεστασιά την οποία αναζητάμε την εποχή του χειμώνα.


Το παλτό με κασκόλ. Εάν λατρεύεις τα κασκόλ όσο κι εμείς σίγουρα θα αναρωτηθείς γιατί κάποιος δεν είχε σκεφτεί νωρίτερα να έρθει το συγκεκριμένο trend στο προσκήνιο. Συνδυάζοντας πρακτικότητα και στιλ, το παλτό με το δικό του κασκόλ θα γίνει το νέο αγαπημένο σου.


Leather coats και leather jackets. Το διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας φέτος επανέρχεται δυναμικά στις τάσεις ενώ οι cool fashionistas τολμούν να το συνδυάσουν με κάθε σύνολο.



Για μία statement, elegant όπως και glam εμφάνιση μία faux fur είναι αυτή που θα αναβαθμίσει το look σου. Συνδύασε την faux fur σου με ένα ήπιο σύνολο για να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ