Follow us

Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε το denim παντελόνι που προτιμούν αυτή τη σεζόν οι fashionistas

Το ενημερωμένο και κομψό look που δημιούργησε η Μαρία Μπακοδήμου για αυτή τη σεζόν

Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε το denim παντελόνι που προτιμούν αυτή τη σεζόν οι fashionistas Instagram

Τα denim παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας κάθε χρονιά όπως και κάθε εποχή είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της συλλογής μας το οποίο μπορούμε να συνδυάσουμε με πολλά και διαφορετικά ρούχα της ντουλάπας μας με στιλιστική ευκολία και ασφάλεια. Τις τελευταίες σεζόν τα περισσότερα είδη τζιν παντελονιού μπορούν να φορεθούν χωρίς να θεωρούνται old fashion, skinny, mom fit, boyfriend, καμπάνα, wide leg όπως και tailored είναι κάποια από τις γραμμές τζιν παντελονιών που συναντάμε στην αγορά αυτή τη σεζόν.

Ένα ακόμη παντελόνι που έχει επικρατήσει στις τάσεις της σεζόν από την άνοιξη του 2023 είναι το cargo. Το cargo trend το είδαμε να επικρατεί όχι μόνο στα παντελόνια τα οποία επιλέγουμε αλλά και σε άλλα κομμάτια της γυναικείας συλλογής, όπως φούστες, φορέματα, σακάκια αλλά και γιλέκα.

Για το φθινόπωρο και τον χειμώνα είδαμε τα cargo να πρωταγωνιστούν σε όλα τα υφάσματα όπως και σε τζιν. Τα τζιν παντελόνια σε cargo γραμμή είναι ένα από τα πιο επίκαιρα παντελόνια που μπορείς να επιλέξεις αυτή την περίοδο για να δημιουργήσεις ένα ενημερωμένο και απόλυτα stylish look.

Ένα κομψό και επίκαιρο σύνολο δημιούργησε η Μαρία Μπακοδήμου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε να φορέσει ένα denim cargo παντελόνι το οποίο συνδύασε με μαύρο top, μαύρο cardigan με λευκές λεπτομέρειες και μαύρα μποτάκια.

Δες την εμφάνισή της

Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε το denim παντελόνι που προτιμούν αυτή τη σεζόν οι fashionistas

Τα τζιν που επιλέξαμε

Τζιν παντελόνι cargo multipocket, Bershka

Τζιν TRF cargo, Zara

Τζιν παντελόνι cargo, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ