Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου με το διαχρονικό μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει λείπει από τη συλλογή σου

Το μαύρο φόρεμα της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ιδανικό για την εορταστική περίοδο.

Κλέλια Ανδριολάτου NDP Photo Agency

Από τη στιγμή που η πόλη και τα σπίτια μας στολιστούν για τα Χριστούγεννα, μπαίνουμε σε εορταστικό κλίμα και ως fashion lovers ξεκινάμε να σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε στις εξόδους της εν λόγω εποχής. Αυτή η περίοδος του χρόνου άλλωστε είναι ιδανική για να αναδείξεις την πιο glam και festive πλευρά του εαυτού σου. Ωστόσο, εάν αγαπάς το formal ντύσιμο, αλλά προτιμάς τις πιο διαχρονικές επιλογές, το φόρεμα που επέλεξε πρόσφατα η Κλέλια Ανδριολάτου είναι τέλεια επιλογή.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παράσταση "Ο εραστής", στην οποία πρωταγωνιστεί η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε πρεμιέρα πρόσφατα στο θέατρο του Νέου Κόσμου με την ηθοποιό να πραγματοποιεί μία πολύ κομψή εμφάνιση μετά το τέλος του έργου. Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε ένα μακρύ βελούδινο φόρεμα σε μαύρη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και μαύρα loafers με τακούνι.

Το μαύρο βελούδινο φόρεμα είναι σίγουρα ένα από τα διαχρονικά κομμάτια που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη συλλογή της, εκτός από την πιο basic εκδοχή του εν λόγω φορέματος. Ο λόγος είναι πως αποπνέει μία κομψότητα και φινέτσα, χαρίζοντας στην εμφάνιση vibes πολυτέλειας. Φυσικά, ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα είναι ιδανικό για τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσεις την εορταστική περίοδο και είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Το βραδινό look της Κλέλιας Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου

Get the Look

Μίντι βελούδινο στράπλες φόρεμα Bershka

Ζέρσεϊ φόρεμα με σούρες H&M

Αμάνικο φόρεμα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ