Follow us

Εύκολα styling tips που θα αναβαθμίσουν αμέσως ακόμα και το πιο απλό look

Τα styling tips που θα κάνουν τα #ootd του χειμώνα, πιο ξεχωριστά.

street style Splash News / Ideal Image

Όποια εποχή κι αν διανύουμε, όποιο κι αν είναι το στιλ μας ή η περίσταση, πάντα θα υπάρχουν styling tips που θα έχουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν τα looks μας. Είναι εκείνες οι μικρές κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε σε ένα σύνολο, ώστε να το αναβαθμίσουμε αμέσως, ακόμα κι αν φοράμε basic ρούχα της συλλογής μας όπως το αγαπημένο μας τζιν ή ένα μαύρο μονοχρωματικό look. Ποια είναι αυτά;

Διαβάστε Επίσης

Φόρεσε καλσόν, ακόμα και με τα παντελόνια σου: Ένα ημιδιαφανές, ένα δαντελένιο ή ένα δικτυωτό καλσόν πρόκειται να είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά σε ένα look. Ωστόσο, εκτός από τις φούστες και τα φορέματα, μπορείς να φορέσεις το καλσόν σου ακόμα και με τα παντελόνια σου. Αφενός θα σε κρατήσει ζεστή όταν έχει κρύο και αφετέρου θα αναβαθμίσει το σύνολό σου.

Φόρεσε ένα ιδιαίτερο πανωφόρι: Μπορεί να είναι ένα μπουφάν σε έντονο χρώμα ή ένα παλτό σε εντυπωσιακό μοτίβο. Τα πανωφόρια είναι το item που κλέβει αμέσως τις εντυπώσεις σε ένα χειμερινό outfit, συνεπώς αξίζει να επενδύσεις σε πιο statement επιλογές. Επίσης, δεν χρειάζεται να σε απασχολήσει ιδιαιτέρως το styling, αφού αρκεί να το συνδυάσεις με ένα total black σύνολο ή εν γένει με basic αποχρώσεις.

Πρόσθεσε ένα έντονο χρώμα: Ακόμα κι αν φορέσεις ένα μαύρο μονοχρωματικό σύνολο ή εν γένει ένα look με basic αποχρώσεις, μπορείς να προσθέσεις ένα αξεσουάρ σε κάποια bold απόχρωση. Συνδύασε τα loafers σου με κάλτσες σε έντονο χρώμα, πρόσθεσε ένα χρωματιστό μαντήλι ή κράτησε μία τσάντα σε bold απόχρωση. Αμέσως το look σου θα αναβαθμιστεί.

Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ: Ο χειμώνας είναι τέλεια εποχή για να πειραματιστείς με το στιλ σου, φορώντας περισσότερα αξεσουάρ. Εκτός από τα κλασικά, δηλαδή τα κοσμήματα, οι τσάντες και τα παπούτσια, μπορείς να επενδύσεις σε περισσότερα κασκόλ, γάντια και σκουφιά. Αυτά θα σε προστατεύσουν από το κρύο και θα κάνουν το look σου πιο ιδιαίτερο.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ