Follow us

Προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα με τα πιο γιορτινά fashion items

Ανακαλύψαμε τα must have fashion items των φετινών γιορτών.

Προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα με τα πιο γιορτινά fashion items Βασίλης Μαντάς

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με τη χαρά του shopping την περίοδο των γιορτών. Η αναζήτηση των ιδανικών fashion items για τα Χριστούγεννα έχει διαφορετική αίσθηση από οποιαδήποτε άλλη εξόρμηση shopping. O χριστουγεννιάτικος στολισμός, η μουσική, οι λαμπερές επιλογές στις βιτρίνες παρασέρνουν κάθε shopper σε εορταστικό mood και κάνουν την εμπειρία διασκεδαστική.

Καλέσματα σε σπίτια, φαντασμαγορικά πάρτι, νύχτες στη στολισμένη πόλη, γιορτινά brunches είναι ο λόγος που αναζητήσαμε τα must have fashion items για τις φετινές γιορτές στο Golden Hall.

Προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα με τα πιο γιορτινά fashion items

Η ανανέωση της γιορτινής γκαρνταρόμπας δεν είναι απλή υπόθεση, συνεπώς, το να βρίσκεις συγκεντρωμένα μερικά από τα καλύτερα luxury brands που μπορούν να καλύψουν όλες σου τις ανάγκες σε ένα μέρος και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι η ιδανική συγκυρία.

Στην επίσκεψή μου στο Golden Hall βρήκα στην πιο απολαυστική βόλτα για shopping τα fashion items που θα φέρουν την απαραίτητη λάμψη και πολυτέλεια στις φετινές γιορτές, τα οποία και υπακούν στις τρέχουσες τάσεις, αλλά και εκφράζουν το προσωπικό μου στιλ.

Γιορτές δίχως λάμψη, δεν είναι γιορτές και το κόσμημα είναι η νούμερο ένα πηγή sprakle για τα Χριστούγεννα. Η πρώτη μου στάση ήταν στο κατάστημα Kessaris όπου ανακάλυψα το βραχιόλι που θα δώσει αέρα πολυτέλειας στις γιορτινές εμφανίσεις μου. Το Drops Diamond Spiral Bracelet Mattia Cielo σε ροζ χρυσό 18 καρατίων και τιτάνιο, διακοσμημένο με διαμάντια, Kessaris, το οποίο με το που τύλιξε τον καρπό μου με πλημμύρισε μια αίσθηση πολυτέλειας.

Golden Hall Kessaris

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ