Follow us

Η κοινή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου και της Λένας Δροσάκη με το ίδιο trend στο σύνολο τους

Ο διαφορετικός τρόπος που επέλεξαν να φορέσουν την ίδια τάση οι δύο ηθοποιοί

Η κοινή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου και της Λένας Δροσάκη με το ίδιο trend NDP

Λίγα είναι τα κομμάτια της συλλογής μας τα οποία μπορούν να μας βγάλουν στιλιστικά ασπροπρόσωπες σε κάθε πιθανή περίσταση και να μας χαρίζουν ένα κομψό και ταυτόχρονα ενημερωμένο σύνολο. Τα κοστούμια της συλλογής μας μπορούμε να τα εμπιστευτούμε σε κάθε μας εμφάνιση ενώ ανάλογα με την περίσταση και το στιλ μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο outfit που θα εκφράζει το γούστο μας.

Ένα κοστούμι σε κλασική γραμμή είναι ένα από τα πιο απαραίτητα key items που μπορούμε να έχουμε στην ντουλάπα μας πόσο μάλλον εάν επιλέξουμε να επενδύσουμε σε ένα κοστούμι σε ένα διαχρονικό χρώμα ή μοτίβο. Για να δημιουργήσουμε μία βραδινή εμφάνιση με ένα κοστούμι έχουμε αρκετές επιλογές. Τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, το top όπως και το ίδιο το κοστούμι το οποίο θα επιλέξουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ύφος που θέλουμε να αποπνέει το σύνολο μας.

Τα κοστούμια τη φετινή σεζόν είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα co ords που μπορείς να επιλέξεις λόγω της quiet luxury τάσης που είναι στο προσκήνιο και μας προτρέπει να επιλέγουμε τα πιο κλασικά και elegant κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Λένα Δροσάκη σε κοινή βραδινή εμφάνιση τους σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης επέλεξαν και οι δύο να φορέσουν ένα κοστούμι, όμως με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα κοστούμι σε loose γραμμή με cut out στο παντελόνι του το οποίο ήταν γκρι στο χρώμα με καρό διακριτικό pattern. Το look της ολοκλήρωσε με flatform παπούτσια σε μαύρο χρώμα, μαύρο top και μαύρο τσαντάκι ώμου.

Δες την εμφάνισή της

Η κοινή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου και της Λένας Δροσάκη με το ίδιο trend στο σύνολο τους

Η Λένα Δροσάκη επέλεξε ένα κοστούμι λευκού χρώματος σε κλασική γραμμή το οποίο είχε διακριτικές λεπτομέρειες που το καθιστούσαν περισσότερο βραδινό. Το κοστούμι της συνδύασε με λευκό top και μαύρα pointy μποτάκια.

Δες την εμφάνισή της

Λένα Δροσάκη

Άλλες προτάσεις του get the look




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ