Follow us

3 φορέματα από τη Zara που θα φορέσεις στο repeat τις γιορτές

Τα festive φορέματα για να ξεχωρίσεις στις φετινές γιορτές

3 φορέματα από τη Zara που θα φορέσεις στο repeat τις γιορτές Splash News / Ideal Images

Ο καιρός περνάει και ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στις ημέρες των Χριστουγέννων, τις γιορτινές ημέρες που περιμένουμε με ανυπομονησία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Αναμφίβολα το κυριότερο που μας κατακλύζει εκείνες τις ημέρες είναι το Xmas spirit των ημερών, δεν μπορούμε όμως και να αγνοήσουμε τις γιορτινές αναμνήσεις που ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε, και που το σύνολο που θα έχουμε επιλέξει θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτές.

Τα σύνολα τα οποία θα φορέσουμε τις γιορτινές ημέρες είναι εκείνα τα οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουμε από τώρα εξοπλίζοντας την γκαρνταρόμπα μας με τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να τα δημιουργήσουμε. Τα φορέματα είναι από τις πρώτες και κύριες επιλογές μας για εκείνες τις ημέρες καθώς μπορούν να μας χαρίσουν ένα θηλυκό και απόλυτα on point για την περίσταση outfit. Τη φετινή σεζόν μπορεί η ήσυχη πολυτέλεια να είναι αυτή που πρωταγωνιστεί στα περισσότερα κομμάτια, για τις βραδινές μας εξόδους όμως ο κόσμος της μόδας προτείνει λάμψη, statement items και bold looks. Sequin φορέματα, φούστες και κοστούμια, μεταλιζέ υφάσματα και κρόσια είναι κάποιες από τις επιλογές που έχουμε για ενημερωμένες bold εμφανίσεις.

Για τις γιορτινές ημέρες μία από τις πιο εύκολες και ταυτόχρονα εντυπωσιακές επιλογές που μπορούμε να διαλέξουμε είναι ένα statement φόρεμα. Στη Zara ανακαλύψαμε τρία φορέματα τα οποία είναι ιδανικά για τις ημέρες των γιορτών και πρόκειται να στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Mini ή maxi, γκρι, μαύρο ή γιορτινό πράσινο, όποιο και εάν είναι το στιλ σου, τα φορέματα από τη Zara θα αναδείξουν την πιο festive πλευρά σου.

Τα φορέματα από τη Zara

Mini φόρεμα με πούλιες και κρόσσια, Zara

Φόρεμα με λαιμόκοψη halter και πούλιες, Zara

Φόρεμα blazer με καθρέφτες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ