Follow us

Πώς θα αναβαθμίσεις τα looks σου με τα αγαπημένα αξεσουάρ των Ελληνίδων celebrities

Τα αξεσουάρ που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities για ενημερωμένα και stylish σύνολα

MissBloom TEAM
Πώς θα αναβαθμίσεις τα looks σου με τα αγαπημένα αξεσουάρ των Ελληνίδων celebrities Instagram / Kurt Geiger

Στην γκαρνταρόμπα μας τα περισσότερα ρούχα τα έχουμε διαλέξει με προσοχή και επιμέλεια έτσι ώστε να ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά και να μας βοηθούν να δημιουργούμε σύνολα τα οποία αντικατοπτρίζουν το στιλ και το γούστο μας. Πέρα, όμως, από τα ρούχα τα οποία απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα μας και μας εξυπηρετούν στην καθημερινότητα, το "αλατοπίπερο" των outfit μας είναι αναμφίβολα τα αξεσουάρ που επιλέγουμε για να ολοκληρώσουμε την κάθε εμφάνιση.

Οι τσάντες που κρατάμε, όπως και τα ζευγάρια παπούτσια που φοράμε, είναι πολύ σημαντικά στην ολοκλήρωση του κάθε look μας, καθώς είναι εκείνα τα οποία θα αναδείξουν οτιδήποτε φοράμε και θα κάνουν το σύνολο μας να δείξει διαφορετικό. Στη νέα συλλογή της Kurt Geiger για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 μπορείς να βρεις stylish τσάντες και παπούτσια όποιο και εάν είναι το στιλ σου και για κάθε περίσταση. Οι collections που θα βρεις είναι η "Down to Earth", η οποία κινείται σε γήινους τόνους και αποκτά μία θηλυκή πινελιά με την προσθήκη κρυστάλλων και του βελούδινου υφάσματος, ενώ η εμβληματική σειρά "Somewhere over the rainbow” έχει έντονα χρώματα και συνδυασμούς για να ξεχωρίζεις σε κάθε εμφάνιση για την οποία θα επιλέξεις Kurt Geiger κομμάτια.

Τη συλλογή της Kurt Geiger, με τα ιδιαίτερα fashion items που προσφέρει, έχουν ξεχωρίσει οι Ελληνίδες celebrities που αγαπούν τη μόδα. Οι stylish Ελληνίδες εντάσσουν στις εμφανίσεις τους τα παπούτσια της συλλογής που έχουν ένα '90s twist, τα κομμάτια που προσφέρουν preppy εμφανίσεις, τις μπότες και τα μποτάκια που συνδυάζουν το utility στιλ της "Down to Earth" με τη λάμψη της "Somewhere over the rainbow". Στις τσάντες και τα τσαντάκια που επιλέγουν να κρατήσουν παρατηρούμε την ίδια εντυπωσιακή αρμονία μεταξύ ενός ξεχωριστού Kurt Geiger item και του συνόλου τους.

Πώς φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities τα Kurt Geiger αξεσουάρ τους:

Ραφαέλα Ψαρρού

Η Ραφαέλα Ψαρρού συνδύασε το blazer dress της με τις Belgravia Studded γόβες και την Shoreditch Camera Bag της Kurt Geiger. Οι γόβες, όπως και η τσάντα, είναι φτιαγμένες από μαλακό δέρμα, ακολουθούν μία rock αισθητική και μπορούν εύκολα να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Τόσο οι γόβες όσο και το τσαντάκι μπορούν να αναβαθμίσουν ένα minimal σύνολο ή να δώσουν μία statement πινελιά σε ένα bold look.

Χαρά Παππά

Η Χαρά Παππά δημιούργησε ένα preppy look ιδανικό για τις περιστάσεις της καθημερινότητας σου όπου θέλεις να είσαι άνετη και απόλυτα stylish. Το μοντέλο και content creator επέλεξε να φορέσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα παπούτσια, τα Carnaby Chunky Loafers τα οποία είναι διακοσμημένα με studs και στρας, λεπτομέρειες που τους δίνουν έναν glam χαρακτήρα. Η τσάντα της Kensington Rainbow σε XL μέγεθος με τα έντονα χρώματα και τη '90s διάθεση ανανεώνουν το κλασικό outfit της αποδεικνύοντας τη δυναμική μίας hero piece τσάντας.

Πώς θα αναβαθμίσεις τα looks σου με τα αγαπημένα αξεσουάρ των Ελληνίδων celebrities
Carnaby Chunky Loafers, Kurt Geiger

Kurt Geiger London Γυναικεία Τσάντα Xxl Kensington Leather
Γυναικεία Τσάντα Xxl Kensington Leather, Kurt Geiger


Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναβάθμισε ένα total black σύνολο προσθέτοντας glam πινελιές με τα αξεσουάρ της από την Kurt Geiger. Συγκεκριμένα, επέλεξε τις Kurt Geiger Burlington knee high μπότες, οι οποίες είναι η ιδανική εναλλακτική για τις γυναίκες που θέλουν να δώσουν λίγη περισσότερη λάμψη στις κλασικές ψηλές μπότες. Το total black outfit της ολοκλήρωσε με την Kensington Velvet Drench τσάντα με το βελούδινο ύφασμα και τις χρυσές λεπτομέρειες, στοιχεία τα οποία μπορούν να κάνουν κάθε καθημερινή εμφάνιση να ξεχωρίσει.

Burlington High knee μπότες, Kurt Geiger
Burlington High knee μπότες, Kurt Geiger


Όλγα Ντάλλα

Η Όλγα Ντάλλα αναβάθμισε το LBD look με τις ανανεωμένες Burlington ψηλοτάκουνες μπότες. Για την εορταστική περίοδο, η Kurt Geiger παρουσίασε τη festive version τους στην οποία το tweed ύφασμα διακοσμείται με κρύσταλλα, μεταφέροντας μας αυτόματα σε γιορτινό mood.

Μαλβίνα Παυλοπούλου

Η gen Z influencer, Μαλβίνα Παυλοπούλου, επέλεξε για την εμφάνιση της στο Madwalk 2023 δύο iconic items της Kurt Geiger, τα Kensington platform heels και μία tweed bag. Η influencer συνδύασε με μεγάλη επιτυχία την everyday τσάντα της σε ένα βραδινό look αποδεικνύοντας πως μπορούμε να κρατήσουμε μία καθημερινή τσάντα σε κάθε περίσταση.

Ελένη Βαΐτσου

Η ηθοποιός επέλεξε να ολοκληρώσει το minimal quiet luxury look της, στο οποίο πρωταγωνιστεί το λαδί χρώμα, με την Kurt Geiger southbank tote σε κομψή λαδί απόχρωση. Η stylish τσάντα διατηρεί τον playful χαρακτήρα του βρετανικού brand, ο οποίος αναδεικνύεται από τις λεπτομέρειες σε έντονα χρώματα και τους μεταλλικούς τόνους.

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710

Βρες τη συλλογή στα simple-caracters.gr , duomo.gr και squareshop.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ