Follow us

Το casual quiet luxury look της Μπέττυς Μαγγίρα που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις

Το look της που μπορούμε εύκολα να υιοθετήσουμε

Το casual quiet luxury look της Μπέττυς Μαγγίρα που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις Instagram

Οι φετινές τάσεις της σεζόν έχουμε καταλάβει πως έχουν κοινό παρονομαστή την πολυτέλεια και τη φινέτσα. Το quiet luxury trend έχει αλλάξει την οπτική μας απέναντι σε γραμμές ρούχων και αποχρώσεις στα αξεσουάρ μας, τα κοσμήματα μας όπως και το μακιγιάζ μας. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας ξεκίνησε προτείνοντας μας να προτιμάμε τα minimal chic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και της αγοράς, ενώ όσο συνεχίζει να επικρατεί παρατηρούμε και την εξέλιξη της.

Η εξέλιξη της κυρίαρχης αυτής τάσης βλέπουμε να προτάσσει στο προσκήνιο color trends και συγκεκριμένα όλες τις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ περισσότερο από άλλες οι οποίες εξίσου ξεχωρίζουν, όπως οι αποχρώσεις του γκρι και του λευκού. Παρά την ποικιλία στους τόνους που αποπνέουν το επιθυμητό quiet luxury trend, οι τόνοι του μπεζ, του καφέ και του καμηλό, όπου όλες ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα, έχουν επικρατήσει.

Καφέ chocola, καμηλό, mocha, μπεζ όπως και άλλοι τόνοι του καφέ σε κάθε είδος fashion item αποδεικνύουν σε κάθε look πως το καφέ και οι αποχρώσεις του είναι μπορούν να μας βοηθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα "γλυκό και ζεστό” outfit για όλες τις περιστάσεις το οποίο θα είναι ταυτόχρονα απόλυτα κομψό.

Ένα casual chic look που κινείται απόλυτα στις τάσεις του quiet luxury trend επέλεξε η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη πρωινή εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι σε μπεζ / καμηλό απόχρωση το οποίο συνδύασε υπέροχα με λευκό top και trench coat ίδιας απόχρωσης με το παντελόνι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με jockey hat σε μαύρο χρώμα και λευκά sneakers.

Δες την εμφάνιση της

Το casual quiet luxury look της Μπέττυς Μαγγίρα που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ