Follow us

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς Milky Way φωτογραφήθηκε με τις απόλυτες τάσεις του streetwear

Κορίννα Ντουλλάαρτ και Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος πειραματίζονται με το στιλ τους δοκιμάζοντας εμβληματικά κομμάτια και patterns.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς Milky Way φωτογραφήθηκε με τις απόλυτες τάσεις του streetwear Ottis Parisis

Εν αναμονή του επόμενου επεισοδίου της σειράς του Βασίλη Κεκάτου, Milky Way, που έχει ήδη κερδίσει το κοινό, επανεπισκεπτόμαστε την αποκλειστική συνέντευξη, των Κορίννα Ντουλλάαρτ και Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου στη Madame Figaro και εμπνεόμαστε από τα μοναδικά σύνολα που φορούσαν.

Μέσα από την πολυσύνθετη ή ακόμα και αντιφατική καλλιτεχνική παρουσία τους η Κορίννα Ντουλλάαρτ και ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος αποδεικνύουν ότι είναι δύο νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί που αξίζει να κάνουν σπουδαία πράγματα και, παράλληλα, εκπρόσωποι μιας "διαφορετικής" γενιάς που κάνει όλους τους υπόλοιπους να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο, πιο ισορροπημένο μέλλον.

Σε ένα απόλυτα urban σκηνικό, οι δύο ηθοποιοί αναδεικνύουν το επαναστατικό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει, δοκιμάζοντας street σύνολα και νέα σχέδια, εξερευνώντας την ορμή της εφηβείας - εκείνης της στιγμής της ζωής μας που οι περισσότεροι από εμάς ανακαλύπτουμε το προσωπικό μας στιλ - όπως ακριβώς κάνουν και οι χαρακτήρες τους.

Κάνοντας μια βόλτα στη φθινοπωρινή Αθήνα μάς καλούν να αναζητήσουμε τα σύνολά τους και να βάλουμε κι εμείς παιχνίδι και ξεγνοιασιά στην γκαρνταρόμπα μας.

Platform Sneakers

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς Milky Way φωτογραφήθηκε με τις απόλυτες τάσεις του streetwear

Ποιος είπε ότι το streetwear δεν μπορεί να είναι girly; H Κορίννα Ντουλλάαρτ συνδυάζει ένα κλασικό μαύρο φούτερ Vans με μία midi κλος κόκκινη φούστα με ιδιαίτερο print, λευκές κάλτσες και τα απόλυτα Vans Knu Stack.

Shirt dresses and hoodies

Milky Way - Madame

Σα να έχουν βγει από την ταινία Kids του Larry Clark η Κορίννα και ο Κωνσταντίνος είναι τα απόλυτα cool παιδιά.

Milky Way - Madame
Milky Way - Κορίνα

Η Κορίννα φορά ένα oversized shirt dress Vans, κάλτσες με τη χαρακτηριστική σκακιέρα του brand και κόκκινο Snapback καπέλο, ενώ ο Κωνσταντίνος έχει επιλέξει ένα logo hoodie, ριγέ γκρι παντελόνι και Vans Knu Skool σε funky μοβ χρώμα.

The statement jacket

Milky Way - Κορίνα

Η σκακιέρα - σήμα κατατεθέν της Vans γίνεται γούνινο παλτό statement. Η Κορίννα Ντουλλάαρτ περπάτησε με αυτό στο κέντρο της πόλης τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Φουλ του καρό

Milky Way -MF

Φυσικά, ένα ασυμβίβαστο brand όπως η Vans, δε θα μπορούσε να μην παίξει με τους ίδιους του τους κώδικες. Η σκακιέρα "τρυπώνει" στo denim παντελόνι που φορά η Κορίννα και γίνεται το βασικό pattern του αμάνικου πλεκτού vest σε μία υπέροχη φιστικί απόχρωση.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος επέλεξε ένα super cool καρό παντελόνι σε τόνους του καφέ, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό T-shirt και Vans denim πουκάμισο δημιουργώντας έτσι ένα αβίαστα urban look. Τα Vans Knu Skool έδωσαν στην εμφάνισή του το τέλειο φινίρισμα.

The chino pants!

Milky Way - Κορίνα

Milky Way - Κορίνα

Ένα παντελόνι που ξεχωρίζει δεν γίνεται να λείπει από καμία φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα. Ιδανική επιλογή, το παντελόνι Chino σκακιέρα της Κορίννας, που σωστά συνδύασε με δύο πιο ήσυχα και διαχρονικά κομμάτια, όπως το κλασικό μαύρο φούτερ και τα νέα Vans Κnu Slip.

Φωτογραφίες: Ottis Parisis

Επιμέλεια: Γιώτα Διονυσοπούλου

Μακιγιάζ Μαλλιά: Αυγερινός Τάλαγκας

Οι συλλογές Vans είναι διαθέσιμες στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο official corner της Vans στο Attica City Link καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ