Follow us

Τα παλτό στα οποία αξίζει να επενδύσεις πριν την εορταστική περίοδο

Τα παλτό τα οποία θα αναβαθμίσουν τις χειμερινές εμφανίσεις σου πριν τις γιορτές

Τα παλτό στα οποία αξίζει να επενδύσεις πριν την εορταστική περίοδο Splash News / Ideal Images

Τον χειμώνα τον περιμένουμε με ενθουσιασμό καθώς είναι επίσημα η σεζόν όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε cozy outfits με τα πιο stylish χειμερινά items. Ένα από τα κομμάτια τα οποία ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε να φοράμε είναι τα αγαπημένα μας παλτό. Τα παλτό που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν είναι κυρίως εκείνα τα οποία μας προσδίδουν φινέτσα και μας φέρνουν κοντά στα ιδανικά της quiet luxury τάσης. Τα fashion it girls που ακολουθούμε στα social media και μας προσφέρουν fashion inspo, έχουν ήδη ξεκινήσει να φοράνε τα παλτό τους δίνοντας μας έτσι μία ιδέα για τα πιο ενημερωμένα street style looks, όπως και για το ποια είναι τα παλτό στα οποία αξίζει να επενδύσουμε.

Τα παλτό είναι από τα αγαπημένα staples της γκαρνταρόμπας μας τα οποία κάθε χρόνο είναι από τα πρώτα που μας βάζουν σε σκέψεις για το εάν χρειάζεται η συλλογή μας ανανέωση, ώστε να επενδύσουμε σε καινούργια κομμάτια, όπως και εάν τα παλτό που έχουμε μας αντιπροσωπεύουν στιλιστικά.

Ανάλογα με το στιλ σου, τη διάθεση όπως και την περίσταση, οι επιλογές σε διαφορετικές γραμμές, μήκη, υφάσματα όπως και αποχρώσεις, ποικίλλουν. Με τη "βοήθεια" της ευρείας γκάμας που προσφέρεται στα fashion brands μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας διαφορετικά παλτό. Μάλλινα, δερμάτινα, με ζώνη ή κουμπιά, με πέτο ή χωρίς, οι επιλογές είναι πολλές και χωρίς αμφιβολία θα είναι παραπάνω από ένα αυτά που θα σε δελεάσουν για να γίνουν μέρος της γκαρνταρόμπας σου.

Τα παλτό στα οποία αξίζει να επενδύσεις πριν την εορταστική περίοδο

Σταυρωτό παλτό, H&M

Άνετο σταυρωτό παλτό από μείγμα μαλλιού, Massimo Dutti

Καρό παλτό με ανάγλυφη υφή και μονή σειρά κουμπιών, Marks & Spencer

Παλτό μάλλινο με κουκούλα, Mango

Παλτό midi, Sisley

Παλτό ψαροκόκκαλο με ζώνη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ