Follow us

Γαία Μερκούρη | Το cool casual look που δημιούργησε με ένα leather jacket

Το μοντέρνο και επίκαιρο look της Γαίας Μερκούρη που αξίζει να υιοθετήσεις

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη | Ο μοντέρνος τρόπος που πρόσθεσε ένα pop of color στη βραδινή της εμφάνιση Instagram

Τις περισσότερες ημέρες φροντίζουμε επιμελώς το ντύσιμο μας και προσπαθούμε να ντυνόμαστε με βάση το γούστο και το στιλ μας δημιουργώντας επιμελημένα και ενημερωμένα looks. Πολλές όμως είναι οι ημέρες όπου δεν έχουμε έμπνευση ή διάθεση να φορέσουμε ένα σύνολο το οποίο δεν θα μας παρέχει άνεση και ένα cozy συναίσθημα. Για αυτές τις ημέρες σημαντικό είναι να έχουμε κομμάτια κλειδιά τα οποία θα μας εξυπηρετούν στο να μπορούμε να δημιουργήσουμε stylish και άνετα outfits χωρίς πολλή προσπάθεια.

Αυτή την εποχή τα πανωφόρια τα οποία επιλέγουμε μπορούν να μας διευκολύνουν ιδιαίτερα στην επίτευξη ενός cool και casual συνόλου το οποίο θα μας κάνει να αισθανόμαστε παράλληλα stylish όπως και ο εαυτός μας. Όλα τα cozy πανωφόρια μας είναι αναμφίβολα κάποια από τα items που μπορούν να μας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια τα οποία χωρίς στιλιστική προσπάθεια μας κατοχυρώνουν το casual cool look που θέλουμε. Ένα leather jacket μπορεί εύκολα να μας χαρίσει το άνετο στιλ που αποζηταμε. Συνήθως τα leather jackets τα βρίσκουμε στην αγορά σε μαύρο χρώμα όμως φέτος μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε γκάμα επιλογών στους τόνους του καφέ.

Το καφέ χρώμα πρωταγωνιστεί στα fashion items της φετινής σεζόν ενώ θεωρείται το νέο μαύρο λόγω της διαχρονικότητας του όπως και της στιλιστικής του ευελιξίας.

Η Γαία Μερκούρη σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε ένα leather jacket σε καφέ απόχρωση το οποίο συνδύασε πολύ αρμονικά με ένα top σε σκούρα πράσινη απόχρωση, wide leg denim παντελόνι και sneakers επίσης σε σκούρα πράσινη απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Τα leather jackets που ξεχωρίσαμε

Μπουφάν με ειδική επεξεργασία, H&M

Μπουφάν double face, Zara

Μπουφάν δερμάτινο τσέπες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ