Follow us

Σωτηροπούλου, Σκορδά, Μπόμπα | Το παντελόνι που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities για διαφορετικές περιστάσεις

Σωτηροπούλου, Σκορδά, Μπόμπα | Το παντελόνι που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities για διαφορετικές περιστάσεις Instagram

Μπορεί όσο περισσότερο η θερμοκρασία υποχωρεί να αισθανόμαστε όλο και πιο άνετα με τη δημιουργία χειμερινών συνόλων. Αναμφίβολα τα παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας είναι εκείνα τα οποία είναι η go to επιλογές μας για τις περισσότερες των περιστάσεων και πολλές είναι οι φορές που αρχίζουμε και αναζητάμε διαφορετικά είδη παντελονιών έτσι ώστε να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας και τα everyday, όπως και τα πιο special, σύνολα μας.

Μπορεί η γκάμα επιλογών που έχουμε σε παντελόνια να είναι μεγάλη, παρόλα αυτά, συχνά, περιοριζόμαστε σε αυτά τα οποία μας είναι περισσότερο άνετα στην καθημερινότητα μας όπως και σε εκείνα που μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στη δημιουργία ενός άνετου όπως και στιλιστικά safe συνόλου. Πέρα από τα denim παντελόνια της συλλογής μας, μπορούμε επίσης να βασιστούμε στις παντελόνες, τα tailored παντελόνια όπως και σε μία πιο statement επιλογή, τα leather παντελόνια.

Αρκετές είναι οι fashionistas και οι celebrities οι οποίες έχουν εντάξει τη leather τάση στις εμφανίσεις τους με ποικίλλους τρόπους, εμπνεόντας μας για το πώς να το εντάξουμε κι' εμείς στην καθημερινότητα μας. Μπορεί ένα leather jacket να μας φαίνεται ευκολότερο να το συνδυάσουμε με τα κομμάτια της συλλογής μας έτσι ώστε να υιοθετήσουμε την τάση, όμως και με ένα leather παντελόνι είναι εύκολο, με το σωστό styling combo, να φορέσουμε το trend αρμονικά σε σχέση με το στιλ και το γούστο μας.

Το fashion inspo για το πως να φορέσουμε ένα leather παντελόνι μας το χάρισαν 3 Ελληνίδες celebrities οι οποίες συχνά μας εμπνέουν με τις ενημερωμένες και stylish εμφανίσεις τους. Η Τόνια Σωτηροπούλου, η Φαίση Σκορδά και η Χριστίνα Μπόμπα, συνδύασαν με διαφορετικό τρόπο ένα leather παντελόνια αποδεικνύοντας πως ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα leather cargo pants σε loose γραμμή και να το συνδυάσει με leather jacket και λευκό ζιβάγκο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα ankle boots.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά για μία βραδινή της έξοδο επέλεξε ένα skinny leather παντελόνι σε μαύρο χρώμα και δημιούργησε ένα total black look. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα blazer με χρυσά κουμπιά και μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Σωτηροπούλου, Σκορδά, Μπόμπα | Το παντελόνι που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities για διαφορετικές περιστάσεις

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα rock outfit επιλέγοντας το ίδιο loose cargo leather παντελόνι με την Τόνια Σωτηροπούλου, από την Calzedonia, το οποίο συνδύασε με μαύρο leather jacket, μαύρο στενό ζιβάγκο και ψηλοτάκουνα sock ankle boots.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ