Follow us

Η Τζωρτζίνα Λιώση συνδύασε άψογα δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Το stylish matching combo της Τζωρτζίνας Λιώση που θέλουμε να δοκιμάσουμε

Η Τζωρτζίνα Λιώση συνδύασε άψογα δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν NDP

Οι επικρατούσες τάσεις της φετινής σεζόν είναι αρκετά εμφανείς καθώς δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθεί κάποιος τον κόσμο της μόδας και τα catwalks των trendsetter οίκων για να καταλάβει ποια είναι τα trends που πρωταγωνιστούν. Τα street style looks των fashion it girls όπως και οι επιλογές των celebrities μας δείχνουν έντονα ποια είναι τα απόλυτα επίκαιρα κομμάτια για να φορέσουμε αυτή την εποχή. Μάλιστα, με την πληθώρα έμπνευσης που μας χαρίζουν μέσω των outfits τους είναι εύκολο να καταλάβουμε ποια είναι η επιλογή που ταιριάζει σε εμάς και το στιλ μας όπως και ποια μπορούμε να υποστηρίξουμε περισσότερο.

Μία από τις τάσεις που είναι δύσκολο κανείς να μην παρατηρήσει είναι αναμφίβολα η τάση που θέλει το έντονο κόκκινο να πρωταγωνιστεί στα σύνολα μας χαρίζοντας μας ένα color splash αποτέλεσμα εάν αποφασίσουμε να την υιοθετήσουμε με έναν bold τρόπο, ή ένα pop of color εάν εντάξουμε στο σύνολο μας ένα κόκκινο fashion item ή αξεσουάρ. Μία ακόμη κυρίαρχη τάση, που θεωρείται τολμηρή, είναι η τάση των metallics. Ένα metallic fashion item μπορούμε να το συνδυάσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσουμε ένα statement look φορώντας ένα ρούχο metallic ή εντάσσοντας ένα διακριτικό αξεσουάρ στο look μας όπως ένα τσαντάκι ή ένα ζευγάρι παπούτσια.

Τις δύο αυτές έντονες αλλά και πρωταγωνίστριες τάσεις υιοθέτησε η Τζωρτζίνα Λιώση στην εμφάνιση της, δημιουργώντας ένα απόλυτα μοντέρνο και ενημερωμένο σύνολο. Συγκεκριμένα, η Τζωρτζίνα Λιώση επέλεξε να φορέσει ένα πουλόβερ σε έντονη κόκκινη απόχρωση το οποίο συνδύασε επιτυχημένα με ένα μεταλλιζέ παντελόνι σε ασημί χρώμα. Το look της ολοκλήρωσε με παλτό σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Η Τζωρτζίνα Λιώση συνδύασε άψογα δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Get the look

Παλτό από μαλλί Manteco, Zara

Πουλόβερ με λαιμό ζιβάγκο και πλέξη rib, H&M

Παντελόνι από δέρμα νάπα μεταλλιζέ, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ