Follow us

Τα χειμερινά looks που είναι περισσότερο chic με flat παπούτσια

Τα χειμερινά looks που είναι περισσότερο chic με flat παπούτσια Splash News / Ideal Images

Τα flat παπούτσια είναι χωρίς αμφιβολία ο πρωταγωνιστής του 2023. Μπαλαρίνες, Mary Janes, loafers όπως και sneakers, είναι οι top επιλογές μας για να μπορέσουμε να συνδυάσουμε την άνεση μας με το στιλ και τις τάσεις της μόδας. Αυτή τη σεζόν έχουμε παρατηρήσει πολλές γυναίκες που αγαπούν τη μόδα να αφήνουν στην άκρη τα stilettos τους και να προτιμούν τα άνετα και πολύ stylish flats. Όσο όμως βαδίζουμε προς την καρδιά του χειμώνα μπορεί να μας φαίνεται δυσκολότερο να εντάξουμε την άνεση των flat παπουτσιών στα χειμερινά μας outfits, παρόλο που το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μία αλλαγή στα styling combo που δημιουργούμε με αυτά.

Για τα κατάλληλα και on point styling combos αναζητήσαμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε από τα fashion it girls που εμπιστευόμαστε.

Παρακάτω μερικές ιδέες που θα σου φανούν χρήσιμες έτσι ώστε να δημιουργήσεις chic looks με flat shoes.


Συνδύασε το denim παντελόνι σου με ένα άνετο πουλόβερ με turtleneck και ολοκλήρωσε το look σου με ένα stylish oversized παλτό και ένα cozy κασκόλ. Ένα ζευγάρι sneakers ή ένα ζευγάρι loafers ή μπαλαρίνες είναι τα flats που θα αναβαθμίσουν το look σου χαρίζοντας σου άνεση.


Φόρεσε ένα statement faux fur παλτό και συνδύασε το με casual τρόπο επιλέγοντας flat μποτάκια ή loafers. Ένα denim παντελόνι θα ολοκληρώσει ιδανικά την εμφάνιση σου.


Φόρεσε ένα σορτς ή βερμούδα με το αγαπημένο σου καλσόν, cardigan και ένα ζευγάρι loafers για ένα casual chic look ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.


Φόρεσε το co ord που αποτελείται από σακάκι και φούστα με ένα ζευγάρι flat μπότες για ένα άνετο look ή ένα ζευγάρι loafers για ένα περισσότερο office outfit.


Ένα ακόμη ιδανικό office look είναι να συνδυάσεις την παντελόνα σου με ένα πουλόβερ και ένα ζευγάρι ballet flats.



Επέλεξε για το leather on leather look σου ένα ζευγάρι loafers ή mules. Φόρεσε μία leather φούστα midi ή maxi μήκους και συνδύασε τη με leather blazer. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι loafers ή mules .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ